FrenchFood.Store

FrenchFood.Store | Geld inzamelen
 
 
Frenchfood.store Franse recepten en specialiteiten van kleine lokale producenten

Na een kort Spaans avontuur, zijn we weer terug in Frankrijk, helaas mijn baan kwijt geraakt als kok door het Covid drama. Nu noodgedwongen enigsinds opgesloten in een pension, ben ik samen met mijn NL/FR dochter op het idee gekomen om de kleine lokale franse producteurs te helpen hun heerlijke specialiteiten aan de man te brengen via een website in het Nederlands en in het Engels. (Zelf spreken de fransen immers geen woord over de grens!)

Zo hebben we alvast de domein naam kunnen kopen voor 1 dollar! Frenchfood.com staat koop voor 16K (belachelijk!), dus dat ging niet door, na wat speurwerk is de naam nu gevonden.

Wij willen het nu gaan doen met frenchfood.store!

Helaas hebben we geen rechten op een uitkering of covid hulp van de franse staat en vallen we naast ieder potje. Wel hebben we alvast een behoorlijk begin gemaakt met de website in de gratis versie, dus zonder domeinnaam en zonder werkende winkelwagen. Ook hebben we alvast een frans btw nummer aangevraagd en een pas om op markten te gaan staan.

Iedere donatie is welkom, wat we nodig hebben is een woonruimte,hiervoor moet je in Frankrijk 3x de huur betalen. (1 maand borg, 1 maand huur en 1 maand makelaarskosten). De wifi hier in het pension is uit de middel eeuwen en valt geregeld uit, bovendien is er geen ruimte voor het opslaan van een kleine voorraad.

Ook zitten we ondertussen zonder vervoer,  ons eerste vereiste is om een tweedehands bestelautootje te kopen.

Verder de kosten van een boekhouder, verpakkings materialen, de 2 website paketten, webcam en standaard voor de video kook vlogs en natuurlijk van iedere produkteur een kleine start voorraad.

Voor vragen, neem gerust contact met ons op via de website! Ook zijn we op zoek naar slagers en traiteurs in Nederland, we hebben hier heel veel goede contacten op het gebied van de horeca.

We spreken uiteraard vloeiend frans en doen graag vertalen.

Geen idee hoe deze donatie website werkt,  het liefst betalen we de donateurs terug of althans een deel, in leuke franse specialiteiten paketten! (laat uw email adres achter in uw bericht of stuur ons een email.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 20.000,00
0%