Foodtruck | Geld inzamelen
 
 

Foodtruck

Foodtruck

Na jaren geleefd te hebben met een post traumatische stress stoornis en een burn out, wil ik nu dolgraag mijn lang gekoesterde droom waar maken om eindelijk mijn eigen foodtruck te hebben.

jaren lang leven in een cirkel van ellende, en wetende wat je eigenlijk het liefste zou willen, stap ik uit mijn comfotzone en ga er weer voor, en dat wil ik doen door van mijn hobby mijn werk te maken.

ik geloof 10000% in mijn project en weet ik ook heel zeker dat dit mij gaat lukken, ik heb weinig nodig voor de inrichting, ik kan zelf veel doen, en ik kan aan mijn apparatuur komen door steeds iets te kopen of te vragen voor mijn verjaardag,moederdag ed. Alleen de kosten van de foodtruck krijg ik met geen mogelijkheid bij elkaar.

omdat ik weinig tot geen inkomen heb momenteel, en vier monden moet voeden ,gaat dat een lang project worden.

d.m.v. Mijn concept en besluit om te vechten tegen mijn ptss en burn out, ga ik het redden en kan ik uitbreiden met wat ik verdien aan mijn verkopen.

Daarbij wil ik nadat ik geinstaleerd ben elke dag 1% afdragen aan een in eigen beheer nemende stichting, zodat ik tergelijke tijd andere mensen kan helpen, die het niet breed hebben of met andere problemen, dus een win win situatie,.

bent u ook enthousiast en wil u mij graag helpen, en op de hoogte gehouden willen worden d.m.v. Een vlog op pb, doneer dan aub een bedrag, hoeft niet een hoog bedrag, elke euro is er 1 in de goede richting😘

voor ieder die mij wil helpen met mijn project, zou ik ontzettend dankbaar zijn.

 

met vriendelijke groet.

mariaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 16.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.