Flapoperatie

Flapoperatie | Geld inzamelen
 
 
Dringend uw hulp gevraagd!

Hallo allemaal,Ik start dit op met veel schaamte, maar ik ben ten einde raad. Ik heb extreem last van paradontitus en heb amilogenesis imperfecta, waardoor ik grote pokkets heb gekregen en mijn tanden kan verliezen. Vorig jaar moest ik elke maand naar de mondhygiënist en hebben ze geprobeerd om het allemaal goed te reinigen, maar helaas zonder resultaat. Het is niet verbeterd en zelfs erger geworden aangezien het inmiddels naar mijn kaak trekt de ontsteking. 

Nu heb ik nog 1 optie. Dat is een flapoperatie. Deze operatie kost naar schatting €1.633,00 en word door de verzekering niet vergoed aangezien de paradontoloog in het basis pakket zit en ik al over de €1000,00 zit aan tandarts kosten dit jaar. Ook bij de gemeente hebben ze geen extra potje meer voor me. Ik heb zelfs een second opinion aangevraagd maar helaas met dezelfde mededeling. Mijn ouders helpen me enorm met de kosten van de overige behandeling aangezien ik een uitkering heb wegens arbeidsongeschiktheid, maar ook hun kunnen dit niet betalen. Mijn schulden worden steeds hoger van alle rekeningen die binnen stromen. De betalings achterstand is niet meer te overzien. Maar met uw hulp kan ik in ieder geval mijn operatie ondergaan en de nabehandeling bekostigen 

Ik hoop/smeek u om mij alstublieft te helpen. Ik ben een jonge vrouw en wil mijn tanden helemaal niet kwijt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.