FL!CK

FL!CK | Geld inzamelen
 
 
Vecht mee tegen burocratie van de NS voor een mooi horecapunt in Breda Stationslocatie

Wij zijn FL!CK Aangenaam,

 

Het concept van FL!CK® bestaat uit een samenvoeging van 4 functies van een horeca bedrijf,

365 dagen per jaar van ‘s morgens 07:00 uur tot ‘s nachts 02:00 uur geopend zijn in de zogenoemde blokken van ontbijt – lunch – diner – aperitief.

In de ochtend:                                   Koffie Bar                                           07:00 tot 18:00 uur

In de middag:                                    Lunch Room                                       11:30 tot 16:00 uur

In de vroeg avond:                             Friettent/Cafetaria                              11:30 tot 23:00 uur

In de Avond:                                      Cocktail bar                                       20:00 tot 02:00 uur

De Koffie Bar:

Bij FL!CK® gaan wij in de ochtend een koffie bar hanteren voor de reizigers die snel een goede bak koffie willen kunnen nuttigen of halen voor 2go, Het grootste punt waar wij naar gekeken hebben is dat je bij de gemiddelde koffie bar waar je snel een koffie kunt halen de kwaliteit minder is, En waar de kwaliteit goed is duurt het lang voor je een bakje koffie in je handen hebt.

Wij willen daar als FL!CK® verandering in brengen, voor alle gasten zullen wij zorg dragen dat de koffie snel klaar staat om te nuttigen of mee te nemen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Bij de koffie kunnen uiteraard zaken als home Baked Muffins, Koekjes, Cake en dat soort versnaperingen worden gekocht. Mocht je op je gemak een krantje lezen of snel je mail checken incl. een lekker bakje koffie kan dat ook. Wij zijn tevens een flexwerk/meetingpoint voor het zakelijk verkeer. Op verzoek kunnen wij ook een tafel reserveren voor een overleg puntje.

De Bagelbar:

Met de Lunchroom gaan we geen standaard broodjes serveren maar Bagels, in verschillende soorten, Te denken aan: Gluten vrij, naturel, volkoren, en nog meer smaken,

De Bagels worden rijkelijk belegd voor een goed vullende maar betaalbare lunch met sfeer, Voor bedrijven op Breda CS gaan we kijken naar de mogelijkheid van lunch op bestelling. Ook in de middag hebben wij een rijk gevuld aanbod van diverse versnaperingen te denken aan: Muffins, Koeken, Cake, Taart, Brownie’s en dergelijke. Ook hier geld dat wij rekening houden met flexwerk/meetingpoint voor het zakelijk verkeer. Op verzoek kunnen wij ook een lunch tafel reserveren voor een overleg puntje.

De Frietbar:

Voor de friet tent gaan wij geen standaard friet tent meer hanteren, Maar een Friet tent met verse friet (dagvers) en ambachtelijke & ook huis gemaakte snacks zoals bijvoorbeeld kroketten, bitterballen, kaas souffles, gehaktballen, en nog veel meer.

Alles gaan wij bereiden door middel van Moderne friteuses om zo verantwoord te frituren met zo min mogelijk verspilling. Ook gaan we de groentenfrietjes verkopen. Saus is altijd incl. de prijs geen gezeur meer om saus, bij een goed frietje hoort gewoon gratis saus.

De Cocktail Bar:

In de avond is bij ons het enige moment dat wij echt dienst doen als een cocktail bar, Bedoelt in de vorm van even met vrienden een drankje doen voor je de stad in gaat, of in de avond lekker een terrasje pakken dus geen echte kroeg.

De cocktails gaan we bereiden met een apparaat genaamd de Tender One, Dit apparaat zet binnen no-time de perfecte cocktail, geen verspilling van drank, geen fout gemengde drank.

Dit zodat continu de zelfde kwaliteit gegarandeerd kan worden ook op hele drukke momenten. Zeker gezien de balkon stukken, gezinnen na het winkelen nog even een drankje doen of na een event voor dat ze weer terug naar huis gaan en i.p.v. op de trein te wachten de tijd doden bij ons lekker met een drankje en een bittergarnituurtje.

Health Bar:

Ook denken wij graag aan het welzijn keuzes van onze klanten. Mede daardoor hebben wij een Health kaart met puur natuur & biologische producten

 

MAAR TOEN,

De Verhuurder is de NS, alles was zo ver rond en wij zouden anno december 2017 onze deuren openen op Breda centraal. Alles was gereed contracten getekend en er dik € 75.000,- aan voorbereidingskosten en ontwerpkosten ingestoken.

Alles is gemaakt en gebaseerd voor de locatie aan het Centraal Station te breda.

Toen wij niets meer vernamen van de NS kregen wij te horen dat ze afzagen van de samenwerking omdat het niet haalbaar zou zijn. Echter na lang aandringen kwam de aap uit de mouw en is de NS bang dat wij hen overdonderen en het handje vol klanten wat nog koopt in de stationshal, zelf ook weg zouden kapen, waardoor ze een compleet lege stationshal hebben.

Nu moeten wij procederen om alsnog deze mooie, verfrissende horeca locatie te openen. Maar hier is veel geld voor nodig wat er door alle minnelijke pogingen en andere zaken niet meer is.

 

Help jij ons mee om dit mooie stukje breda nog mooier te maken ?

 

Alvast bedankt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 17.500,00
0%

Deze actie is gesloten.