Financiele hulp met Adopteren | Geld inzamelen
 
 

Financiele hulp met Adopteren

Help ons met adopteren

Hello allemaal,

Mijn man en ik wonen in Zuid-Holland. Wij leerden elkaar twintig jaar geleden kennen bij een Engelse bedrijf. Het was niet bepaald liefde op het eerste gezicht maar op ons allereerste date, hadden wij allebei vlinders in onze buik. Toendertijd was ik zeventien jaar oud en mijn man eenentwintig jaar oud. Na alleen twee maanden verkering, besloten wij om te gaan samenwonen. Wij hadden allebei een goeie baan en maakte toekomstplannen, één van onze dromen was om een groot gezin te stichten van vijf kinderen! Wij probeerden om zwanger te worden maar na twee jaar, luktte het nog steeds niet. Wij gingen naar de huisarts om ons kinderwens te bespreken en deze verwees ons door naar de fertiliteitsarts.

Bij de fertiliteitsarts, heeft zij ons allebei onderzocht en alles leek goed te zijn dus werd er besloten om mijn ovulatie in de gaten te houden. Dit ging elke maand redelijk goed maar een zwangerschap bleef uitgesloten. De volgende stap was om mij op een hormonen-behandeling te zetten. Ik deed deze behandeling met een positieve instelling en goede hoop dat ik erdoor zwanger zou worden. Echter, na jaren van diverse hormonen-behandeling, werd ik alsnog niet zwanger. Toen besloot mijn fertiliteitarts dat ik een operatie kon krijgen om naar mijn eileiders en baarmoeder te kijken. Een operatie kwam niet leuk bij mij over aangezien ik nog nooit in mijn hele leven een operatie heb gehad. Mijn man steunde mij 100% gedurende deze periode en bleef positief. In de operatiekamer was iedereen heel aardig en begripvol en toen ik wakker werd, vertelde de verpleegkundige mij dat alles goed ging. Een week na de operatie, had ik een gesprek met mijn fertiliteitarts en deze vertelde dat mijn eileiders en baarmoeder geweldig zijn. Wij waren blij om dit te horen en waren nog meer besloten om zwanger te worden! Maar helaas, na een paar jaar met nog meer hormonen-behandelingen, waren wij nog steeds niet zwanger....het lijkt alsof zwanger worden op een natuurlijke manier niet gaat gebeuren!!

Als vrouw zijnde, kan ik niet beschrijven, hoeveel verdriet dit mij doet en uiteraard mijn man. Gedurende het hele proces, dat bij elkaar al 14 jaar duurt, bleef mij man mij onvoorwaardelijk steunen! Wij droomden van een groot gezin met vijf kinderen maar zijn nu dankbaar als wij er één krijgen! De meeste van onze vrienden en familieleden hebben kinderen en ookal zijn wij ongeloofelijk blij voor ze, wij willen ook kinderen!

Mijn man en ik hebben besloten om een kind te adopteren. Het maakt voor ons niks uit op het een jongen of meisje is. Wij willen graag onze onvoorwaardelijke liefde en ons thuis met diegene delen. Dit is onze smeekbede aan jullie die dit lezen, een kind adopteren brengt heel veel kosten met zich mee en wij vragen, willen jullie alstublieft helpen om deze droom uit te laten komen? Elke cent die aan ons wordt gegeven, gebruiken wij voor de adoptieproces! Wilt u alstublieft in jullie harten kijken om ons te helpen? Wij waarderen elk donatie en zijn er heel erg dankbaar voor!!!

Groetjes,

Dankbare kinderwens stelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 250.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.