Geld inzamelen | Financieel afhankelijk dakloos nadert
 
 

Financieel afhankelijk dakloos nadert

Help mij op eigen benen te gaan staan, instanties wijzen mij steeds de deur. Radeloos!

Ik ben Youri en ik ben 27 jaar. Ik ben een laatbloeier qua volwassen worden. Pas zo'n 2 jaar geleden heb ik mijn ogen geopend en vond ik dat het niet langer kon meer de manier waarop ik leefde. Het leven was een lang leven de lol met veel uitgaan, wat geresulteerd heeft dat ik mezelf heb opgegeven voor een kliniek, het minnosota-programma (12-stappen). 27 dagen opgesloten en gestructureerd leven samen met nog max. 9 verslaafden. Het was heftig maar vooral leerzaam. Na deze periode heb ik mijn persoonlijk willen ontwikkelen in zowel werk, prive en financieel. Financieel kom ik er maar niet bovenop, elke keer als er licht aan het einde van de tunnel is komt er weer een financiele tegenvaller waardoor ik weer een maandelijks termijnbedrag kwijt ben. Ik woon alweer bij mijn moeder thuis na uitstapjes in het buitenland (voor werk), maar mijn moeder gaat verhuizen naar Zeeland en het huis is in Rotterdam Hoogvliet, waar mijn werk nu ook gevestigd is. In de buurt is er geen betaalbare woning voor mij omdat mijn maandlasten al zo hoog zijn. Kopen is geen optie want ik heb schulden. Ik werk al netjes vanaf mijn 18e, maar heb nooit genoeg verdiend om goed te kunnen aflossen. Ik heb altijd gewerkt in de Horeca (onderbetaald en uitgebaat in het algemeen) en dat brengt niet de nodige zekerheiden mee.

Per 1 april heb ik een nieuwe baan met oog op een beter finacieel leven. 1 April word ook de dag dat mijn moeder haar huis wil opzeggen en ik inprincipe op straat beland zonder woning (een vader is niet mijn leven, en familie heb ik op afstand omdat ze mij nooit hebben willen helpen (alleen zielig vonden)). Woonbron zet mij zonder pardon ook op straat dan en wil mij niet helpen met een onderkomen. Ik word al jaren van het kastje naar de muur gestuurd door vele instanties om mij financieel te helpen en zodoende te kunnen werken naar een eigen onderkomen. Mijn huidige schuld staat nog op duizenden euro's, waarna ik in mijn financieel overzicht over 2 jaar pas klaar mee ben, en voor die tijd toch graag een dak boven me hoofd heb. Zelfstandig graag, dat waar ik na 27 jaar eindelijk ook wel aan toe ben. Thuis komen in een volle rust, minder zorgen en zelf bepalen wat je eet, drinkt, kijkt, aandoet, wast, strijkt. noem het hele riedeltje maar op. Voor veel mensen is het gewoon, voor mij is het een droom.

Help mij financieel erbovenop zodat ik de rust en comfort kan gaan vinden waar ik zo aan toe ben. De hoofdpijnen zetten zich om in onvoorspelbaarheid en die wil ik nog de controle hebben.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.