Financiële hulp bij rechtzaak | Geld inzamelen
 
 

Financiële hulp bij rechtzaak

Help mijn ouders in de financiële strijd tijdens de rechtzaak!

Lieve mensen die dit lezen, waarschijnlijk heb ik je gevraagd om mijn ouders te steunen met het gevecht waar ze inmiddels al 3 jaar inzitten, het winnen van een rechtzaak. Je bent een mooi mens dat je de moeite hebt genomen om naar deze website te gaan en evt. te doneren. Bedankt daarvoor <3. 

Al 3 jaar vechten mijn ouders dat ze het -door hen opgebouwde- restaurant mogen behouden en niet failliet zal worden verklaard. Toen de huurbaas hoorde dat we het restaurant wilde verkopen, heeft hij een rechtzaak aangespannen. De rechtzaak houdt de verkoop van de zaak tegen (je mag wettelijk gezien niet verkopen tijdens een rechtzaak). Doordat de rechtzaak geen prioriteit heeft, zitten mijn ouders sinds 3 jaar in financiele stress. Om toch rond te komen, hebben ze minder personeel, waardoor mijn ouders harder/langer moeten werken. Mijn ouders zijn élke dag met het restaurant bezig van 09:00 's ochtends tot 01:00 's nachts. Ik heb mijn ouders kapot zien gaan en nu met veel moeite, tranen en pijn tóch door te gaan en niet op te geven. 

Het doet me zeer om mijn ouders zo verdrietig te zien en door zoveel stress heen te zien gaan. Ze leven de afgelopen jaren met de angst om hun huis te verliezen (restaurant is VOF) en nóg meer in de schulden te raken. Het voelt oneerlijk.. Ik hoop met deze actie wat geld in te zamelen om het laatste halfjaar (tot zomer 2018, hoop ik!) wat gemakkelijker te maken voor ze.

Ik wil je vragen uit het diepste van mijn hart om een klein bedrag te doneren. Alle kleine beetjes helpen. Het geld zal worden gebruikt om de kosten van de rechtzaak te betalen en evt. schulden af te lossen.

Mocht je meer informatie willen, bel/sms/app/spreek me alsjeblieft aan.

Mijn dank is onbeschrijvelijk groot. 

Veel liefs, Daphne.

LET OP! Deel deze actie NIET op social media (Facebook  + Twitter oid.) = niet goed voor de rechtzaak!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.