Fight against Alzheimer

Fight against Alzheimer | Geld inzamelen
 
 
Fight against Alzheimer

Beste mensen, 

Alzheimer is een vreselijke ziekte. De meeste mensen kennen wel iemand die Alzheimer heeft of heeft gehad. 

Onze ouderen die het land hebben opgebouwd en er voor hebben gezorgd dat wij veilig en fijn kunnen leven mogen wij absoluut niet vergeten! Samen kunnen we iets terug doen voor onze ouders, opa’s en oma’s en andere oudere mensen

Met deze pagina wil ik: Ches Rijpkema graag geld inzamelen voor  Stichting Leef, voor je het vergeet om zo mensen met Alzheimer te kunnen steunen en helpen. De complete opbrengst gaat naar de stichting. 

HET IDEE:
De bedoeling is om zoveel mogelijk donateurs, sponsors, geïnteresseerden te zoeken om geld in te zamelen voor de stichting. 

Dit wil ik doen doormiddel van Fight for Alzheimer. Dit betekent dat ik uiteindelijk de ring in ga om een officiële kickboks partij te vechten. Wanneer dit gevecht zal zijn is nog niet bekend. Graag wil ik jullie meenemen in het complete traject vanaf nu (begin van het trainen) tot aan de partij en natuurlijk tot aan het uitreiken van het geld en wat er met het geld gebeurt. 

Met het opgehaalde geld willen we mensen met Alzheimer helpen d.m.v.
- Evenementen organiseren. (coronaproof)
- Extra onderzoek naar Alzheimer. 
- Opfleuren d.m.v. een bezoek of geschenk.

Delen wordt gewaardeerd!

Geïnteresseerden, potentiële sponsors en donateurs stuur Ches Rijpkema een privé bericht.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
328 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.