Fietstrein buurtbemiddelaars

Fietstrein buurtbemiddelaars | Geld inzamelen
 
 

Burenruzie, het bestaat overal en altijd. Een kleine ergernis kan snel een fikse burenruzie worden als er niet op tijd iets aan gedaan wordt. Maar hoe moeilijk is het om een ruzie op een goede manier op te lossen. Niet iedereen weet hoe dit moet en kan dit. Daarom bestaat in Enschede buurtbemiddeling.

Een groep van 40 vrijwilligers zet zich dagelijks in om te helpen en te bemiddelen bij burenruzies. Dit is heel bijzonder. Zij doen dit belangeloos. Zij doen dit omdat ze alle inwoners een prettige woonplek gunnen en een goede relatie met de buren. Zij doen dit om weer een beetje rust en vrede terug te brengen bij de mensen. Maar ze laten mensen ook inzien hoe ze dit kunnen doen en geven de mensen ook handvaten voor de toekomst. Deze vrijwilligers verdienen de waardering.

Maar wij willen ze ook graag een keer iets leuks aanbieden. Een teamactiviteit waarin DE BUURTBEMIDDELAAR centraal staat. Ongedwongen genieten van een laagdrempelige activiteit. Wij willen het geld gaan gebruiken voor een mooie bijzondere fietstocht met de fietstrein waarin samenwerking een must is. Het gaat om speciale fietsen die je met elkaar moet verbinden om een trein te vormen. Daarvoor is teamwork wel belangrijk. Maar het is ook gewoon leuk. Aansluitend samen eten. Want eten verbind. Je maakt echt contact met elkaar. Kortom een moment om de vrijwilligers te laten genieten omdat ze het verdienen. Zoals bemiddelaars de ruziende buren rust gunnen, zo gunnen wij onze bemiddelaars een ontspannen verbindende middag. 

Wij zouden u heel dankbaar zijn voor een bijdrage omdat  omdat we op deze manier iets extra's kunnen doen voor onze bewonderingswaardige vrijwilligers. Zij staan altijd klaar voor een ander. Nu staan wij graag klaar voor de vrijwilliger.  

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 2.000,00
0%