Fietsend naar de betere toekomst

Fietsend naar de betere toekomst | Geld inzamelen
 
 

Na een hele tijd van ziektewet door burn out en lichamelijke klachten, ben ik nu weer aan het oriënteren op het markt en zoekende naar een nieuwe baan wat bij mij en me gezin past. Helaas kan ik door lichamelijke klachten (fybromialgie en artrose in de rug) niet grote afstanden fietsen of lopen. Ik zou graag weer aan het werk willen, vooral om me gezin ook financieel te kunnen ondersteunen en me kinderen betere toekomst zo te kunnen bieden. Me man is nu de hoofdverdiener in onze gezin van 4 en dat is echt niet voldoende genoeg om alles te kunnen bekostigen. We leven nu ook van de weekgeld en extra is er niet.

De kinderen groeien en hebben ook nodige afwijkingen (zoontje is bril dragend, dochter draagt speciale zooltjes) wat ook extra kosten met zich meebrengt. Dit is voor ons niet altijd mogelijk om te bekostigen van een inkomen net iets boven minimum.

Om werk te kunnen vinden en behouden zou ik graag een elektrische fiets willen voor mezelf, zodat ik toch naast me lichamelijke klachten er naar toe kan fietsen en niet al uitgeput op het werk komt.

Ik hoop via deze weg dat het lukt om via lieve mensen met groot hart deze wens te kunnen waar maken en zo me gezin een beter toekomst te kunnen geven door ook financieel te kunnen bijdragen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.