Femmie en Aram op QuestTrek! | Geld inzamelen
 
 

Femmie en Aram op QuestTrek!

Help een NL'se studente en Armeense vluchteling bij het ontwikkelen van hun toekomstplan

Sinds februari loop ik stage bij een van de mooiste organisaties van Nederland, MyQuest. Zij helpen door middel van een 6 daagse QuestTrek jongeren in contact te brengen met hun passie en dromen. Vanuit hier werk je een toekomstplan uit dat 100% is gebaseerd op talent en innerlijke motivatie.

Het is mijn droom om zelf ook mee te gaan op QuestTrek. Zo hoop ik mijzelf nog beter te leren kennen en te leren leven vanuit mijn passie en talent. Maar niet alleen! Ik zou het super graag ook voor Aram, een Armeense vluchteling, mogelijk willen maken om dit avontuur samen met mij aan te gaan. 

Zo kunnen we leren van elkaars ervaringen, meer begrip krijgen voor elkaars culturen en samen erachter komen wat wij de komende vijf jaar hier in Nederland willen gaan doen.
En hopelijk is dit nog maar het begin van heel veel meer. Want we hopen op deze manier nog veel meer Nederlandse en gevluchte jongeren te enthousiasmeren om samen dit avontuur aan te gaan en zo hun dromen kunnen gaan verwezenlijken.

Zou jij willen bijdragen aan onze droom? Doneer hier dan een bedrag. 

Alvast super bedankt! 

PS: Op zondag 22 april organiseren wij daarnaast ook een leuke dromenveiling, waarin je kunt bieden op prachtige items. Zie hier het evenement: https://www.facebook.com/events/416164405498422/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 35,00

Deze actie is gesloten.