Fardau's zeilavontuur Tall Ships Races 2018

Fardau's zeilavontuur Tall Ships Races 2018 | Geld inzamelen
 
 
Help mij crew member worden tijdens de Tall Ships Races 2018!

In de zomer van 2018 ga ik een zeilreis van Stavanger, Noorwegen naar Harlingen maken. In het kader van Leeuwarden-Fryslân 2018 doe ik namelijk mee aan de Tall Ships Races!

Met een internationale crew gaan we de wilde zee op om een week lang onvergetelijke ervaringen op te doen en door hard te werken nieuwe vaardigheden te leren. Vaardigheden die mij in mijn verdere leven van pas gaan komen.

Als student Minorities & Multilingualism, een studie die gefocust is op de omgang tussen verschillende culturen en individuen, lijken de Tall Ships Races mij een bijzondere, interactieve manier om de opbouw en dynamiek van een cultuur mee te maken. In dit geval een groep mensen met verschillende achtergronden die met elkaar mogen samenwerken in een mini-gemeenschap: op een schip. 

Daarnaast ben ik aan boord van het schip van plan een korte film te maken om mijn belevenissen in beeld te brengen en anderen mee te laten genieten.

Om dit avontuur financiëel mogelijk te maken ben ik op zoek naar sponsors, die ik kan vermelden in het filmpje. Wil je mij helpen deze reis te beleven? Sponsor mij dan alstublieft!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 1.125,00
2%

Deze actie is gesloten.