Familiehereniging. Help 18 jarige Luwam uitEritrea | Geld inzamelen
 
 

Familiehereniging. Help 18 jarige Luwam uitEritrea

Help Luwam met de hereniging van haar ouders, broertjes en zusje uit Eritrea.

Wie helpt Luwam?

Luwam is een 18 jarig meisje die uit Eritrea moest vluchten toen ze 17 jaar was. Na een omzwerving van een half jaar is ze afgelopen november in Valkenswaard gekomen. 

Luwam wordt vanuit Vluchtelingenwerk begeleid en momenteel zijn we zover dat haar ouders, twee broertjes en een zusje naar Nederland mogen komen. Momenteel zit haar familie in Khartoem, als alles meezit mogen ze over 2-3 maanden komen. 

Voor deze vliegreis is geld nodig, waar wij als Vluchtelingenwerk Luwam proberen te helpen waar kan. Zelf kan Luwam dit onmogelijk bekostigen (en ik ook niet) en via de overheid of Vluchtelingen werk gaat het ook niet. Onze vraag is dan ook wie wil ons sponseren om €2000,- (schatting vd 5 vliegtickets) elkaar te krijgen? Alle beetjes zijn welkom!

Omdat Luwam bang is dat Eritrese mensen die voor de dictatuur van Eritrea werken, haar of haar familie in Eritrea kunnen traceren wil ze alleen met voornaam genoemd worden en kunnen we ook geen foto van haar plaatsen. We hopen op jullie begrip hiervoor.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 55,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.