Facies redding

Facies redding | Geld inzamelen
 
 
Melody heeft jullie nodig!!

Dit is Melody, 40 jaar en (nu nog) trotse eigenaar van Facies Beauty en skincare Woerden met haar zoon Sam.
Degene die haar kennen weten dat zij zich al 20 jaar met veel liefde inzet voor haar passie: mensen mooi maken en een goed gevoel geven. Ze is begonnen bij haar ouders thuis op een kamertje en is uitgegroeid tot een eigen zaak met medewerkster Nellinda op de Boerendijk.

2020 begon voor haar goed,  hersteld van een burn-out en blij dat de zaak goed liep. Door de eerste lockdown waren die reserves onmiddellijk op, wat wel doorging waren alle lasten oa de huur en loonkosten Nellinda. Het was erg lastig maar in 2020 wist ze het hoofd nog nét boven water te houden dmv subsidies.
Op deze subsidies heeft zij in 2021 geen recht meer en het water staat haar aan de lippen.  Het maximale krediet is bereikt..
De keuze waar zij nu voor staat is haar droom opgeven en de stekker eruit trekken om een nog grotere persoonlijke schuld te vermijden of hopen op een wonder dat ze weer mag starten en een poging kan doen ooit weer uit rode cijfers te komen.
Na de persconferentie van vanavond is gebleken dat dit voorlopig helaas niet gaat gebeuren.


Het zou zo enorm verdrietig en zonde zijn dat deze hardwerkende alleenstaande moeder haar droom waar ze zo voor heeft geknokt moet opgeven.
Daarom willen we hierbij vragen haar te steunen door te doneren, al is het maar €1, alle kleine beetjes helpen. Alvast ontzettend bedankt voor uw gift en hopelijk kan zij snel haar deuren weer openen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.