Facebookgroep Aangenaam! maakt het mogelijk. | Geld inzamelen
 
 

Facebookgroep Aangenaam! maakt het mogelijk.

Zodat íédereen mee kan doen, óók als de portemonnee het niet toelaat!

  • Facebookgroep 'Aangenaam' is anders dan anderen.        

De leus; "Voor vriendschap, gezelligheid en medemenselijkheid", brengen we dagelijks in de praktijk op zeer veel manieren. Door dit unieke karakter heeft deze groep al vele malen in de publiciteit mogen staan. 'Facebook Nederland' heeft onze groep uitverkoren als "voorbeeldgroep" en bij de opening van het nieuwe kantoor in Amsterdam, mochten wij aanwezig zijn met nog 12 groepen uit heel Nederland die die deze eer te beurt vielen.

Wat doen wij?

Allereerst zijn daar de activiteiten, georganiseerd door en voor de leden. Deze activiteiten zijn zeer uiteenlopend zodat er voor elk wat wils te vinden is. We proberen hierbij ook altijd rekening te houden met mensen met een kleine beurs zodat iedereen zoveel mogelijk kan deelnemen. Helaas is het voor velen niet altijd haalbaar om ook die kleine uitgaven te kunnen bekostigen.

Er zijn tientallen chatgroepen waarin men met elkaar kan praten over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals oa; lotgenoten, hobby-genoten, dierenliefhebbers, film/theater/musea/spelletjes/sport/reis/wandel/fiets/en -ga zo maar door- liefhebbers, gezelligheids-chats, enz enz enz

Jarigen worden in het zonnetje gezet op de pagina, in de rubriek 'lief en leed' is ruimte om dit met elkaar te delen, dagelijks is er een Babbelbox met daarin 'de vraag van de dag' over uiteenlopende onderwerpen, er is een rubriek "goed doen' waarin men hulp kan vragen en bieden, enz, enz.

Er is een "Opkikkertjes" groep actief om mensen die hier behoefte aan hebben, een opbeurend kaartje op de deurmat te bezorgen. 

Ons doel is om mensen te verbinden en in 'beweging' te krijgen door een grote variëteit aan activiteiten en nevenactiviteiten te organiseren. Het is een middel om sociale netwerken te vergroten, kan eenzaamheid verdrijven maar ook een mooie aanvulling zijn wanneer daar - om wat voor reden dan ook - behoefte aan is.

De groep is actief in een groot deel van Zuid- en Noord Holland en is voor íédereen toegankelijk. Het ledental staat nu op ruim 2700 en groeit nog dagelijks. Wij doen niet aan dating en hebben geen commerciële doelstelling,  dwz; het is niet toegestaan om verdiensten te halen uit de activiteiten op de groep. Zelf besteed ik sinds de start van deze groep anderhalf jaar geleden - met veel plezier en passie - veel tijd aan het beheren van deze groep, ook zonder verdiensten. 

Waar we donatie voor vragen is;                                                                      

** Het mogelijk maken om mee te kunnen doen voor díé leden die activiteiten aan hun neus voorbij moeten laten gaan omdat ze het niet kunnen betalen.  Sommige mensen komen hierdoor nooit uit hun isolement. ** Het sturen van een bloemtje wanneer het even erg slecht met iemand gaat. ** Een kerstpakketje of Sinterklaascadeautje geven aan mensen die dit anders nooit krijgen. ** Zomaar eens iets aardigs geven om mensen een hart onder de riem te steken. ** De aankoop van kaartjes en postzegels voor de opkikkertjesgroep.**** Voor promotie doeleinden zodat meer mensen bij ons aan kunnen sluiten***

 

We verwachten niks maar hopen op een gift, hoe klein ook.

Bij voorbaat dank!

 

Wil je zelf even zien wat deze groep allemaal doet? Neem gerust even een kijkje bij

AANGENAAM!

https://www.facebook.com/groups/953308134717491/ 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.