Extra betaalbare huur koopwoningen website | Geld inzamelen
 
 

Extra betaalbare huur koopwoningen website

Een betaalbaar woningen platform speciaal voor huishoudens met een laag inkomen.

Ik maak me sterk voor een betaalbaar huur- en koopwoningen platform (website) speciaal voor huishoudens met een laag inkomen. 

Er zijn er genoeg, websites die huurwoningen aanbieden (particulier, sociale huurwoningen en studentwoningen) en de laatste tijd is er veel vraag naar, zeker naar goedkopere en duurzame woningen. Dit wellicht ook omdat mensen qua inkomen in deze categorie vallen. Denk hierbij aan mensen die niet of onvoeldoende kunnen werken, minder geld verdienen dan gemiddeld, werkeloos zijn of studenten die niet veel te besteden hebben. Vaak zijn er ook nog eens lange wachtrijen. 

Het probleem is dat veel van deze, vooral commerciële websites belachelijk veel geld vragen om hun website te kunnen gebruiken. Zij vragen bijvoorbeeld €12,- per twee weken, dat is ongeveer €48 per maand. En dat alleen maar om naar woningen te kunnen zoeken. Waarschijnlijk hebben een aantal van deze personen het geld niet eens om dit iedere maand er aan te kunnen besteden. 

Daarom ben ik een oplossing aan het bedenken voor dit probleem. Ikzelf ben webdeveloper en het lijkt mij daarom (vooral) hobbymatig erg gaaf om een website / platform op te richten met actueel huur en/of koopwoningen aanbod speciaal gericht op personen die hier niet teveel geld aan willen of kunnen uitgeven. Een gratis website hiervoor is onmogelijk, maar op zijn minst een laag inschrijfbedrag of maandbedrag staat wel op zijn plaats!

Om dit idee werkelijkheid te kunnen maken kan het wellicht helpen dat jullie een steentje bijdragen. Dit is namelijk niet 'zomaar een websitetje', het gaat hierbij om een geheel groot platform met een heel administratief systeem erachter, veel logica en veel regels programmacode. Ik heb kennis van zaken, maar weet ook niet alles, dus zal ook zelf hierin moeten investeren door het volgen van online trainingen om de juiste kennis toe te kunnen passen. 

 

Om het niet nog langer te houden maak ik even een opsomming van de zaken die ik hiervoor dien aan te schaffen/te ontwikkelen waarmee jullie met een kleine donatie mij zouden kunnen helpen. Ik zou het jammer vinden als ik de hele investering in apparatatuur etc. dien terug te verdienen en dit te verrekenen bij de inschrijfkosten of maandbedrag op de website. 

Volgende dien ik aan te schaffen en te ontwikkelen:

  • Een server (een soort computer maar dan groter en veel krachtiger) waar het systeem op kan draaien en worden gehost.
  • Een domeinnaam (.net/.nl)
  • Websitesjablonen aanschaffen, of zelf ontwikkelen/ontwerpen. 
  • De website zelf bouwen
  • Het systeem zelf bouwen
  • Netwerk aanleggen voor het draaien van de website
  • Website onderhoud
  • Eventueel volgen van online trainingen voor meer kennis

Kleine als zowel grote donaties zijn welkom. Uiteindelijk gaat het erom dat ik zo min mogelijk hoef terug te verdienen waardoor de kosten van de website laag en betaalbaar gehouden kunnen worden.

In iedergeval alvast bedankt voor het lezen van deze hele tekst en wellicht jullie donaties! 

Mochten er vragen zijn, ik maak binnenkort ook een social media account aan waarop updates worden gegeven en vragen gesteld kunnen worden. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.