Expeditie Namibië

Expeditie Namibië | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn expeditie Namibië! In mei 2023 hopen we op reis te gaan naar Namibië. Deze expeditie is een samenwerking van het Ichthus College en de GZB, de gereformeerde zendingsbond. De reis staat in het thema van ontmoeting en bemoediging.

De GZB werkt nauw samen met kerken in Namibië. Zij willen grenzen doorbreken in de kerk. De apartheid heeft veel schade aangericht, ondanks dat het inmiddels is afgeschaft. Ook heeft de GZB in Namibië verschillende projecten opgezet. Denk hierbij aan een voedselprogramma, bijbelschool en een project rond traumaverwerking. We hopen mensen te bemoedigen door bij deze projecten langs te gaan en met hen in gesprek te gaan. Ook heeft de GZB momenteel een zendelingengezin in Namibië. Hen bezoeken we ook, al helemaal omdat het hier om een oud-leerling van het Ichthus College gaat.

Voor deze reis zamelen we geld in door acties te organiseren. We kijken erg uit naar het hele traject en de uiteindelijke reis! We hopen op bijzondere ontmoetingen, hechte momenten als team en een verrijking voor het geloof van de mensen in Namibië en dat van ons.

Om hieraan mee te doen moet ik een persoonlijk bedrag ophalen van 2000 euro. Ik ben bang dat dat niet gaat lukken zonder jullie! Willen jullie mij hiervoor sponsoren doneer dan. Elke euro helpt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.