Expeditie Jacob Roeland Lyceum | Geld inzamelen
 
 

Expeditie Jacob Roeland Lyceum

Expeditie Jacob Roelands Lyceum voor kinderen in Cochabamba, Bolivia

WAT IS EXPEDITIE JACOB ROELANDS?

Namens het JRL zal een een groep van 12 leerlingen in mei naar Cochabamba in Bolivia om daar kinderen te helpen die het minder hebben. Dit is hard nodig, want er heerst daar veel armoede, kinderen leven op straat en zijn verslaafd aan lijm snuiven. We willen in Bolivia meerdere goede doelen ondersteunen en zoveel mogelijk bijdragen. Om dit mogelijk te maken wordt de kerstmarkt georganiseerd. Hiermee halen we geld op dat we kunnen gebruiken om de kinderen in Cochabamba te helpen.

Zie ook: http://expeditie.jrl.nl

WIE BEN IK?

Hallo! Ik ben Marijn van Dongen. Ik ben 14 jaar oud en ik zit in mijn 3e jaar van het VWO op het Jacob-Roelands Lyceum in Boxtel. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met hockey, mountainbiken, sporten bij 040 FIT en vind ik het leuk om samen met mijn vrienden te chillen. Ik besef me dat ik bevoorrecht ben dit te kunnen. Daarom kom ik in actie.

 

WAT GA IK DOEN?

Elk expeditielid, waaronder ik, moet minimaal €1500,- bij elkaar verdienen, om de eigen reis te kunnen betalen. Daarom ga ik in de herfstvakantie samen met mijn vader een sponsorfietstocht naar Parijs houden; we starten bij het JRL, Boxtel en vanaf daar is het ongeveer 500 km tot onze eindbestemming: de Eiffeltoren!

Wil jij mij helpen om de kinderen in Cochabamba te helpen? Sponsor mij dan tijdens mijn fietstocht.        
Ieder bedrag is welkom, alle beetjes helpen! Alvast bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.