Excursie naar Londen met school | Geld inzamelen
 
 

Excursie naar Londen met school

Excursie naar Londen met school

Natuurlijk, enorm veel twijfel maakt zich van mij meester wanneer ik door de dromen van anderen scroll. Ik lees verhalen van mensen die tegen heel verdrietige dingen aanlopen en is het dan wel gepast dat ik iets voor mijzelf en mijn kinderen wens? Gelukkig zie ik ook dromen voorbij komen van mensen die dat toch aangedurfd hebben, dus ik gooi mijn schroom aan de kant en spreek het hardop uit: Ik ga het gewoon doen! Wat wil ik dan zo graag? Laat ik eerst iets vertellen over mijzelf. Ik ben 35 jaar en (alleenstaande) moeder van twee geweldige kinderen van 8 en 14 jaar.

Vanaf 2005 heb ik gewoond in een begeleid wonen project met mijn kinderen. Mijn oudste zoon was toen 2 jaar. Bij mijn eerste zwangerschap was ik 19 jaar. Ik heb erg veel aan het begeleid wonen traject gehad. Deze hebben mij onder andere voorbereid op het ouderschap.

In 2016 kreeg ik de melding om te verhuizen. Ik was uitbehandeld. Het begeleid wonen is alleen voor moeders met kinderen waarbij het niet goed gaat. Met zowel mij als de kinderen gaat het prima vandaar dat ik moest verhuizen omdat ik anders een woning vasthield voor iemand die ook de hulp hard nodig heeft.

Al snel kreeg ik een woning aangeboden van de woonstichting. Ik had hier een dubbel gevoel bij. De woning was in een andere woonplaats. Mijn hele familie woont hier, die ik moest achter laten. Maar, ondanks alle tegen slagen was ik ook erg dankbaar voor deze nieuwe kans!

Tot in 2017 bij mijn vader longkanker stage 5 geconstateerd was (longen, hersenen en lever) Op 17-1-2018 heeft hij het gevecht opgegeven en is helaas overleden. Ik heb het hier heel erg moeilijk mee. Ik kan mijn moeder en 4 broers/zussen hierin helaas ook niet ondersteunen.

Mijn oudste zoon van 14 zit in Mavo3 waar ik ontzettend trots op ben. In Mavo4 zijn ze verplicht om aan een buitenlandse excursie deel te nemen. Mijn zoon heeft samen met zijn andere klasgenootjes voor Londen gekozen. Dit was 1 van de opties en tevens de goedkoopste.

Ik sta onder bewindvoering en krijg 30 euro per week en dat met twee kinderen. Ik ben de gehele werkzaam in het ziekenhuis van 9 tot 5 maar alle inkomsten moeten worden ingeleverd. De bewindvoerder heeft inmiddels al aangegeven dat er geen budget is voor deze excursie. De kosten hiervan zijn 500 euro voor een gehele week.

Het is een verplichte excursie. Mocht het financieel niet haalbaar zijn dan moet hij naar school om een week klusjes te gaan doen.

Vandaar deze oproep om ons te helpen. Mijn laatste redmiddel. Wanneer je ook maar iets kunt missen, wil ik je vragen het aan mij te doneren. Elk bedrag is welkom, want ook kleine beetjes vormen samen een groter bedrag.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.