Excellentie programma 2022

Excellentie programma 2022 | Geld inzamelen
 
 

Welkom op de doneerpagina, voor mijn reis naar Italië. Bedankt voor het lezen van mijn artikel en dat u wilt helpen. Ik ga op 22 januari twee weken naar Noord-Italië. Voor deze organisatie die wij gaan helpen heb ik uw hulp nodig!

in het kort:

- We gaan naar CoGess (een organisatie die zich bezig houd met mensen met een beperking Ze bieden specifieke therapieën aan, hebben woonvoorzieningen voor mensen met een beperking, bieden logeeradressen voor mensen met een beperking die tijdelijk niet thuis kunnen wonen en verzorgen leer- werktrajecten.)

- Area (Area is een organisatie met meerdere maatschappelijke (zorg) functies. Ze biedt gezinsondersteuning bij gezinnen waar volgens de rechterlijke macht ondersteuning gewenst is. Ze herbergt kinderdagverblijven met educatieve en sociale diensten voor kinderen van 3 maanden tot 3 jaar. Tevens verzorgt ze professionele psychologische ondersteuning in het reguliere onderwijs.)

- Caristas (Pastorale organisatie die zich ten doel stelt om mensen en gemeenschappen in moeilijke situaties te ondersteunen met interventies. Ze bieden o.a. onderdak, voedsel en een luisterend oor aan thuis -en daklozen en armen.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.