Eva's fight against cancer

Eva's fight against cancer | Geld inzamelen
 
 
Een vakantie voor Eva en haar gezin en een girls night out

Ik ben deze crowdfund gestart voor Eva, zij is mama van 3 prachtige kids maar heel erg ziek. Eva heeft kanker, tot op heden was haar levensverwachting nog 2 jaar. Maar afgelopen weken kreeg Eva zoveel pijn en na onderzoek is gebleken dat de tumoren zijn uitgezaaid achter haar borstbeen, nieren en urinebuizen. De tumor in haar onderrug is verdubbeld naar 4cm waardoor zij extreem veel pijn heeft en nu in een rolstoel/scootmobiel zichzelf moet vervoeren. De artsen hebben Eva ook het vreselijke nieuws moeten brengen dat zij waarschijnlijk het einde van 2018 niet zal halen.. 

Op 20 apil 2018 geef ik mijn 1e optreden in Amsterdam, en Eva is mijn support vanaf dag 1. Toen ze naar mij uitsprak hoe ontzettend graag ze er bij zou willen zijn dacht ik dit gaan we realseren! Hiervoor zullen we een rolstoel bus moeten huren om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen en terug. Graag wil ik jullie allemaal vragen een kleine donatie te doen zodat we samen voor Eva een laatste geweldige girlsnight out kunnen regelen. 

Ik heb een groot bereik op Facebook en daarom hoop ik samen met jullie allen genoeg geld in te zamelen zodat we Eva en haar gezin een weekend (of week) weg kunnen schenken om zo mooie herinneringen te maken maar vooral om samen te kunnen genieten. Alle kleine beetjes helpen, alvast mega bedankt! Let's make it happen together! Dreams can come true ❤Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

421 donaties
€ 4.315,00

Deze actie is gesloten.