Euthanasie voor Minkie en medische behandelingCoco

Euthanasie voor Minkie en medische behandelingCoco | Geld inzamelen
 
 

Onze Minkie, de kater, heeft kanker, hij is het beste maatje van mijn dochter.

Minkie is 7 jaar jong en er is geen kans op herstel, de dierenarts zegt dat hij nog 4 tot 8 weken te leven heeft, als we hem zouden gaan behandelen, dan is de verwachting 6 tot 9 maanden, slechts 20% vd katten met deze vorm van kanker leeft langer dan een jaar, niemand geneest.

Wij zijn hier kapot van natuurlijk en hebben besloten dat we hem de beste tijd van zijn leven blijven geven, dat we hem de maanden met bloedonderzoeken, kalmerende middelen, specialisten, echo's en chemotherapie en pijnstilling zullen besparen, aangezien er geen genezingskans is.

We blijven hem verwennen zoals we altijd hebben gedaan.

Op dit moment heeft hij prednison om de tumor te remmen, daarna hebben we, zodra hij pijn krijgt, pijnmedicatie in huis.

Maar we zouden graag een onnodig lijden willen besparen, zodra hij pijn krijgt willen wij liever dat hij euthanasie krijgt, liefst thuis, maar de kosten hiervoor....

We weten niet hoelang hij nog pijnloos leeft, we draaien normaal al elk dubbeltje om en nu met de dierenarts/medicatie kosten, zie ik niet waar ik de euthanasie en de dierenarts van moet betalen.

Ik zou het verschrikkelijk vinden als we moeten "wachten" tot hij van pijn sterft, de pijnmedicatie werkt waarschijnlijk ook maar tot bepaalde hoogte.

Dus ik zou graag om een donatie vragen voor de euthanasie en dierenarts en daarna zou ik mijn dochter graag iets van een kort verblijf weg willen gunnen, om te rouwen, ookal duurt dit natuurlijk langer dan dat verblijf,maar dat ze even een rustmoment heeft in plaats dat ze overal alle plekjes ziet waar Minkie altijd lag.

Ook zou ik graag het zusje van Minkie: Coco willen laten onderzoeken door de dierenarts, omdat het een erfelijke variant van kanker is.

Coco en Minkie hadden dezelfde vader en hun moeders waren zusjes, dus ze zijn broer en zus en neef en nicht.

We hopen natuurlijk dat tenminste Coco het niet heeft, maar als we eerder weten of ze het heeft, kunnen we eerder met de prednison starten om de tumor te remmen.

Coco zou een bloedonderzoek en dierenarts bezoek nodig hebben (bloedonderzoek is 55€, dierenarts is 29.95€)

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 250,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.