Ethiopië Xperience

Ethiopië Xperience | Geld inzamelen
 
 
SPAT Trainers helpen in Ethiopië

Geachte heer of mevrouw,

 

Ik schrijf deze brief, omdat ik de kans krijg om naar Ethiopië te gaan met school. Ik zit nu in het tweede jaar van het ROC van Twente Sport & Bewegen niveau 3. Door deze mogelijkheid wat ze mij bieden kan ik een levenservaring rijker worden. School organiseert samen met de studenten van Sport en Bewegen lessen voor mensen met een beperking. Een beperking kan geestelijk zijn, maar ook zeker lichamelijk. Voorbeelden van deze beperkingen zijn: slecht horend, slechtziend (eventueel blind), autisme, dementie etc.

 

Wie ben ik?

Ik ben Marc Jan Zephat, ik ben geboren op 14 februari 2000. Ik heb veel in mijn leven te maken gekregen met beperkingen. Ik zal in deze brief een korte beschrijving geven over wat ik heb meegemaakt.

 

Op de basisschool (OBS de Broekheurne) in groep 4 kreeg ik te horen dat ik slechthorend was. Dit had veel impact in mijn leven, ik was toen 7 jaar oud en was de enige met gehoorapparaten in de klas. Op het voorgezet onderwijs kwamen de leraren samen met andere deskundigen erachter dat ik dyslexie had. Daarnaast een paar maanden later bleek ik ook nog niet goed te kunnen zien en moest ik een bril dragen.

 

In het derde leerjaar van het voorgezet onderwijs kreeg ik de kans om stage te lopen bij Stichting de Springplank. Wat ik daar heb gedaan is het begeleiden en lesgeven in het zwemmen aan mensen met een geestelijke en lichamelijke beperking. Ik ervaarde dit als heel prettig en heb nog 3 jaar lang vrijwilligerswerk gedaan bij deze organisatie.

 

Waarom wil ik dit?

Door deze levenservaringen met pieken en dalen, waarin ik ook zelf moet leren leven met beperkingen. Hierdoor ben ik zeer benieuwd hoe de mensen/bevolking van Ethiopië hiermee omgaat. Dus hoe de ouders van de kinderen ermee omgaan en ook hoe de kinderen zelf met de beperking omgaan. Ik wil ook daar graag leren, hoe het lesgeven is aan mensen in het buitenland met een beperking en dit dan vergelijken met de Nederlandse manier van lesgeven.

 

Hoe moet ik dit mogelijk maken?

Als ik deze levenservaring wil meemaken moet ik ervoor zorgen dat ik €1500,- bij elkaar zie te krijgen d.m.v. sponsoring. Ik sta open voor vele verschillende manieren om sponsoren te bemachtigen. Dit door middel van een gift, maar ik zal ook er graag dingen voor willen doen zoals: een leuke sport dag organiseren, reclame uit te delen en/of  u auto te wassen etc. U kunt het niet zo gek verzinnen. Ik hoop dat ik u met deze brief heb kunnen motiveren om mij te sponsoren en als u graag nog mondeling toelichting wilt, kunnen we samen een afspraak maken.

 

Dus mijn vraag wilt u me sponsoren?

 

Met sportieve groet,

 

Marc Jan Zephat

 

   

marc zephat
30-07-2018

Ik wil de Waarbeek bedanken voor hun sponsor actie. Ik mocht van de Waarbeek entree kaarten verkopen. Met deze opbrengst ben ik al een stuk dichterbij.

 

Dankje Familië Pretpark De Waarbeek9 donaties
€ 80,00
Doel: € 1.500,00
5%

Deze actie is gesloten.