Ernstig zieke Kim van 18 vecht voor genezing | Geld inzamelen
 
 

Ernstig zieke Kim van 18 vecht voor genezing

Kim leeft al 9 jaar met de gevolgen van Lyme. Alleen met uw hulp is genezing mogelijk.

Kim heeft goede kans op genezing van Lyme. Maar heeft uw hulp daar dringend bij nodig!

 
Lieve allemaal,

Ik ben Kim, en ik ben 18 jaar oud. Samen met mijn ouders, mijn broertje en zusje woon ik in Den Haag. Tot mijn 9e was ik een heel gewoon kind: een kind zoals alle anderen. Ik speelde buiten, ik rende, ik sportte graag, ik danste, en ik droomde ervan om fijn groot te worden. Alleen, toen werd ineens alles anders. Ik kreeg plots pijn in mijn hele lichaam, zo erg dat ik er niet van kon slapen. Ik had steeds minder energie en wat erger was, niemand wist wat ik mankeerde want er was eigenlijk niets te vinden.

Uiteindelijk begon mijn knie op te spelen. Mijn knie werd dik van heel veel vocht, deed heel veel pijn en was enorm warm. Een geluk bij een ongeluk was dat ze daardoor in het ziekenhuis wel weer verder gingen zoeken. Het onderzoek gaf Ziekte van Lyme aan! Dan besef je heel langzaam dat dit een vreselijke diagnose is.

Het ziekenhuis concentreerde zich daarna op de behandeling van mijn knie met reumamedicatie, want ik kon steeds minder meedoen met leeftijdsgenoten, ik had vreselijke pijnen. Ze hoopten daarmee de ontsteking uit mijn knie te krijgen, maar mijn knie werd er niet beter van. Het feit dat ik ook eigenlijk helemaal de fut niet had om mee te doen met mijn leeftijdsgenoten, daar deden ze niets aan. Dat konden ze ook niet, want er is in Nederland ook eigenlijk geen behandeling voor Lyme. Mijn kinderjaren zijn eigenlijk achteraf gezien verpest.

Inmiddels ben ik dus 18. De laatste MRI-scan van december 2017 geeft aan dat mijn knie gewricht ondanks alle medicatie geruïneerd is. Dit kan alleen nog een prothese worden maar deze durft de arts niet te plaatsen vanwege vreemde activiteit in mijn knie.

Maar door de Lyme heb ik nog veel meer problemen die met een prothese niet veranderen. Ik heb mijn studie moeten stoppen vanwege de zware chronische vermoeidheid en de erge pijnen in heel mijn lichaam. Ik kan niet werken, niet studeren, niet rennen, niet sporten, niet dansen, en ik heb als er niet iets gebeurt geen enkel uitzicht op een normale toekomst.
Dat is geen leven, zo uitzichtloos en afhankelijk. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Mijn droom is om behandeld te worden bij Infusio in Duitsland (infusio.org). Infusio maakt onder andere gebruik van stamceltherapie, en er zijn veel positieve ervaringen te lezen en te horen van oud-lymepatiënten die daar behandeld zijn. Infusio is dus ook mijn enige en laatste hoop op genezing en een gewoon leven.

Er is één groot nadeel: de kosten. Een behandeling door Infusio wordt niet door de Nederlandse ziektekostenverzekering vergoed. Hierdoor moeten we alles zelf betalen en het is een enorm groot bedrag. Namelijk 30.000 euro. Mijn ouders hebben alles voor mij over, maar zoveel geld hebben ze helaas niet.
We zijn hard aan het sparen, maar zo een groot bedrag bij elkaar sparen is haast net zo uitzichtloos als mijn toekomst zonder de behandeling. Dit is de reden dat ik deze doneeractie ben gestart; mijn laatste hoop op genezing. Ik hoop dat ik, wanneer ik genoeg geld heb opgehaald, naar Frankfurt kan gaan voor een behandeling, liever vandaag nog dan morgen! Want ik hoop op leven na de Lyme!

Alle hulp, groot en klein, wordt door mij zeer gewaardeerd. Iedere euro brengt mij een stapje dichter bij de behandeling en een kans op een leven zonder pijn.

 

Mijn Facebook pagina:

https://www.facebook.com/HelpKimFightAgainstLymeDisease/ 

 

Rechtstreeks doneren kan ook op het bankrekeningnummer:

BIC code ING: INGBNL2A
IBAN:             NL58INGB0758705913
t.n.v. K. Döbelman o.v.v. Donatie Kim

Of via PayPal: https://www.paypal.me/KimD232

 

Video mogelijk gemaakt door WhatTheShoot!? en RealifyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

678 donaties
€ 25.655,00
Doel: € 30.000,00
85%

Deze actie is gesloten.