Erkenning voor onze helden in de zorg!

Erkenning voor onze helden in de zorg! | Geld inzamelen
 
 
We willen ons inzetten voor de zorgverleners tijdens deze crisis

Al een aantal maanden houdt de Covid19 pandemie de wereld in zijn greep. Ook in Nederland heeft het virus zich in rap tempo om zich hee gegrepen. Onze zorgverleners staan letterlijk dag en nacht voor alle patiënten klaar. Normale werktijden zijn er niet bij, besmettingsgevaar ligt continue op de loer. Desondanks loopt het aantal besmettingen snel op, zo ook de doden die te betreuren zijn. Het behoeft niet gezegd te worden dat dit zwaar weegt voor onze helden in de zorg.

Omdat dit ons aan het hart gaat, hebben wij deze actie opgericht. Ons doel is om alle zorgverleners, nadat de coronacrisis is overwonnen, datgene te schenken wat zij zo ontzettend nodig hebben: ontspanning, rust en familietijd!

Onze missie is om hen, samen met hun familie, een welverdiende vakantie te geven. Gewoon omdat zij dit verdienen!

Hoe kan jij je steun laten blijken?

Wil jij ook je steentje bijdragen aan ons initiatief dan kan dat op de volgende manieren.

Doneren

Op deze doneerpagina kun je jouw donatie geven. Dit hoeft natuurlijk geen gigantisch bedrag te zijn, alle kleine beetjes helpen!

Merchandise

Wil jij je steun aan onze helde in de zorg èn onze missie uitdragen dan kun je in onze webshop diverse merchandise kopen. Hiervan gaat 100% van de winst naar dit goede doel. Neem gerust een kijkje op www.youwillneverwalkalone.euEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.