End Child Trafficking The Underground Railroad

End Child Trafficking The Underground Railroad | Geld inzamelen
 
 

Hallo donateur, 

Ik ben Jordy Siepel, 29 jaar oud en fanatiek sporter. Omdat binnen ons gezin de Nijmeegse Vierdaagse volop aanwezig is (vader en zus zijn inmiddels al veteranen wat dat betreft), ben ook ik uitgedaagd om de Vierdaagse te lopen en dan wel de afstand van 50 kilometer. Totaal dus 200 kilometer in 4 dagen, het is nogal wat....

Zoals zoveel jongeren (want ja zo zie ik mijzelf nog) heb ik Instagram en ook ik volg een aantal 'fitnessgoeroes' waaronder Milo. En Milo is nou juist niet je typische fitnessgoeroe. Milo is naar mijn idee een ondernemer, hij is oprecht, erg kundig in wat ie doet, draait niet om de zaken heen, maar komt bovenal over als een goed mens. Ondernemer als hij is, geeft hij business-, mindset- en sportgerelateerde voorlichtingen en met de contributies voor die voorlichting zamelt hij geld in voor een goed doel, The Underground Railroad. Nadat ik mij heb verdiept in het goede doel heeft hij mij dusdanig geinspireerd om hier ook een bijdrage aan te willen leveren. 

Ik heb het geluk dat ik ben opgegroeid in een land als Nederland en een zorgeloze jeugd heb mogen ervaren wat zeker niet vanzelfsprekend is binnen Nederland en al helemaal niet buiten onze landsgrenzen. Daarnaast heb ik het geluk om binnenkort voor de tweede keer oom te mogen worden en zie ik mijn neefje nu opgroeien zonder ook maar íets te kort te komen.

De kinderen die geholpen worden door The Underground Railroad hebben dat geluk niet. Die worden verhandeld als (seks-)slaven, voor werk wat niet thuis hoort in het leven van een kind. Juist die afhankelijkheid van anderen die zich inzetten voor deze kinderen maakt dat ik mij wil inzetten voor dit goede doel en zo een steentje bij te kunnen dragen. U kunt via de bijgevoede link naar Youtube om de video te bekijken, of naar https://ourrescue.org voor meer informatie!

Als tegenprestatie voor uw donatie loop ik van 19 - 22 juli de Nijmeegse Vierdaagse en zal ik tot die tijd met enige regelmaat een (strava)update plaatsten van de trainingen op mijn Instagram @jordysiepel . Ook zal ik tijdens de Vierdaagse zoveel als mogelijk updates plaatsen van het wandelen, de ervaring en uiteraard ook de eindstreep!

BELANGRIJK! De kosten voor mijn deelname aan de Vierdaagse worden hier buiten gehouden, de volledige donatie gaat dus naar het goede doel! Ik zou ontzettend dankbaar zijn als het streefbedrag gehaald mag worden en ik wil u vooraf bedanken voor uw donatie, omdat in dit geval alle beetjes helpen! 

Bedankt en met vriendelijke groet,

Jordy Siepel

    Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.