En toen ging de auto kapot....HELP

En toen ging de auto kapot....HELP | Geld inzamelen
 
 

Sinds kort ben ik pleegmoeder/tante van mijn nichtje en neefje waarvan beide ouders helaas zijn overleden. 

Ik zorg met alle liefde van de wereld voor deze twee lieve kindjes. Door de omstandigheden dragen beide kindjes een behoorlijk rugzakje met zich mee. Hiervoor krijgen ze verschillende therapieën een aantal keer in week. Ook zitten ze op verschillende scholen waarvan een van de scholen ver van huis ligt. Ook heb ik nog mijn eigen zoontje die ook de nodige hulp krijgt. Nou deed ik dit alles altijd in mijn kleine vertrouwde rammelbakje. De boodschapjes, de therapieën, op en neer naar school en proberen beide voor 8.30 op school te krijgen terwijl de scholen mijlenver uit elkaar liggen. Al met al, mijn auto is hard nodig. Maar toen was hij (de auto) er klaar mee en wou graag met pensioen. Bij de garage werd mij verteld dat de auto richting sloop mag want om het te maken word een duur grapje. 

En toen sloeg ook bij mij de paniek in de tent want hoe ga ik nou mijn strakke week planning kunnen volbrengen zonder de auto? HELPPP

Ik vraag niet snel om hulp want tja, vanuit huis geleerd dat ik alles zelf en alleen kan doen. Maar soms.....kan een kleine hulpvraag geen kwaad denk ik. Mijn wens is om een veilig autootje te kunnen halen waarmee ik weer mobiel kan zijn voor de kinderen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.