Elke overledenen verdiend een mooie rustplaats!

Elke overledenen verdiend een mooie rustplaats! | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Channa en Jessica,

Twee buurvrouwen die het leuk vinden om iets voor een ander te doen.

Vandaag brachten wij de oma van de straat naar haar geliefde man zijn rustplaats. Dit doet oma al 2 jaar elke week op haar scootmobiel. Om haar eens lekker in het zonnetje te zetten kochten wij bloemen voor haar man en legde deze samen met haar neer.

Wat ons direct opviel en tevens ook raakte, was het aantal graven waar niks aan werd gedaan. Een foto bedolven onder het zand, op het eerste oog niet eens te zien, tot wij zijn graf begonnen schoon te maken... Een prachtige foto van een man die meer verdient dan een steen. Wij legde bij deze man en nog een andere vrouw ieder een mooie witte roos neer. Wij weten immers als geen ander hoe het voelt om een dierbare te verliezen.

Samen zijn wij op het idee gekomen, eens in de zoveel tijd terug te gaan. Met een bos rozen die wij bij men willen gaan neerleggen waarvan te zien is dat het graf nauwelijks wordt bezocht of onderhouden. Wij hebben na gevraagd of het überhaupt wel mocht en kregen al gauw het antwoord: 'Al ga je het hele begraafplaats af'.

Wie weet groeit dit uit tot iets moois en zet het mensen ook aan het denken bij hun bezoek aan hun dierbare. Wij zelf beginnen met een klein budget maar helaas kunnen wij dit niet alleen. Wij zouden ook graag andere begraafplaatsen willen opzoeken met deze actie!

Wij zetten deze eerste stap, wie volgt?

Mogen zij allen rusten in vrede☆Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.