Elk kind verdiend een verjaardagstaart

Elk kind verdiend een verjaardagstaart | Geld inzamelen
 
 
Omdat kinderen niet kiezen om in armoede te leven!

Als een ouder om wat voor reden dan ook bij de voedselbank terecht komt, heb je als kind geen keus. Als kinderen zich op hun verjardag dan liever ziek melden omdat ze niet kunnen trakteren of ook maar iets positiefs kunnen vertellen over hun grote dag, dan moeten wij toch helpen om hier verandering in te brengen.

Taart voor kids verrast al 6 jaar lang kinderen aangesloten bij inmiddels 3 voedselbanken in de Kop van Noord-Holland met een mooie verse slagroomtaart. Het liefst breiden we nog verder uit met 2 Voedselbanken, maar ook voor ons is het een zwaar jaar geweest. Ook ons spaargeld (om mogelijk verder uit te breiden) is afgelopen jaar verdampt en blijven hierdoor afhankelijk van sponsoringen. Inmiddels hebben wij een ANBI status dus ook voor bedrijven misschien interessant.

2019 hebben wij 268 taarten weggegeven, maar in 2020 waren dit er al 357. Ook dit jaar is de verwachting dat alleen bij onze 3 voedselbanken deze aantallen nog verder zullen stijgen. Wij kunnen daarom alle hulp goed gebruiken om ook dit jaar weer al deze kinderen (en liefst meer) in ieder geval het gevoel te geven dat ook zij jarig mogen zijn. Helpt u ook mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 7.500,00
0%