Elk kind een glimlach | Geld inzamelen
 
 

Elk kind een glimlach

Elk kind een glimlach

De actie heet ‘’ Elk kind een glimlach’’.

Dit keer hebben we bewust gekozen om dichter bij huis te blijven, we gaan ons namelijk richten op kansarme kinderen in Nederland. We zijn er van bewust dat hulp ook dichter bij huis nodig is. Ook in Nederland zijn er kinderen die niet voorzien kunnen worden met een speelgoed pakketje. Ook hen willen we een glimlach bezorgen en zijn druk bezig om te bepalen hoe we dit gaan aanpakken.

We zullen in gesprek gaan met bijvoorbeeld voedselbanken, asielzoekerscentra maar ook direct met gezinnen die ons worden voorgedragen. Ons doel is om zoveel mogelijk pakketjes samen te stellen! Hier hebben we natuurlijk hulp bij nodig.

De pakketjes zullen onder andere gevuld worden met een knuffel. De knuffels zullen gedoneerd worden door Titans in samenwerking met New Heroes. Hier zijn we zeer dankbaar voor! 

Alleen hebben we natuurlijk nog geld nodig om schooltasjes, kleurpotloden, kleurboekjes en ander speelgoed te halen voor de pakketjes, een hebben uw hulp dus hard nodig! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.