Elektrische fiets

Elektrische fiets | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen, 

Zo vaak zie ik crowdfundings voorbij komen voor zulke goeie doelen, maar nooit denkend aan t idee dat ik zelf een crowdfunding zou moeten plaatsen!

vreselijk vind ik het dat ik aan wild vreemde mensen geld moet vragen voor 1 van mijn dierbaren! Maar ik heb zulke mooie dingen gezien, mensen die elkaar niet kennen en elkaar zo hebben geholpen! Ben blij om te zien dat in een wereld waarin wij in leven mekaar toch nog willen helpen! 

lieve mensen, ik vraag €500,- euro voor mijn lieve stiefmoeder die al 15 jaar een 2e moeder is voor mij! 
waarom? Zij is 3 weken geleden gediagnosticeerd met uitgezaaide borst kanker! Binnen 1 week hebben wij te horen gekregen dat het in der borst, oksel, rug, nek en lever zit! de gedachte dat ze nog maar 38 is maakt me zo verdrietig! En de lange weg die ze nog moet gaan ook! 
nu wil ik haar graag een elektrische fiets cadeau doen zodat ze buiten de chemo's om lekker kan fietsen en toch uit het huis komt! Ze leven al jaren onder t minimum en dat gaat je zo aan t hart! Mocht ze nog maar een paar maanden/jaren hebben dan gun k haar niet alleen maar armoede en thuis zitten! K wil zo graag dat ze er nog lekker op uit kan je de fiets! En ik hoop dat jullie mij hierbij willen helpen! 

B.v.d. Cher Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.