el ultimo viaje

el ultimo viaje | Geld inzamelen
 
 

“el ultimo viaje”

Betekent letterlijk “ de laatste reis “. Sinds begin dit jaar ben ik bezig geweest met de verbouwing, aanpassing en inrichten van 6 gastenkamers en 6 badkamers. 

De doelstelling van el ultimo viaje is het ontvangen van terminale patiënten welke kanker hebben en nog éénmaal een reis willen maken met geliefde, familie en/of vrienden. In totaal maximaal 12 personen. 

De patiënt zelf en zijn/haar partner worden volledig kosteloos gesteld, ook het vervoer van en naar de locatie( inclusief eventuele taxikosten en vliegtickets). 

El ultimo viaje wordt doormiddel van vrijwilligers gerund. Het zijn voornamelijk lokale Nederlanders, Belgen en Spanjaarden welke hun steentje bijdragen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van uitjes, patiëntenzorg, koken en schoonmaken.

We zijn geheel zelfvoorzienend en we werven donateurs via goede doelen stichtingen. Echter nu komt onze droom lichtelijk in gevaar door alle corona maatregelen en het ontbreken van een lift-trap.

Wij zullen veel aanpassingen moeten doen om het zoveel als mogelijk qua vergunningen rond te krijgen. Er zijn strengere controles omdat we gasten ontvangen welke serieuze medische zorg nodig hebben. U kunt hierbij denken aan eigen vervoer luchthaven-locatie, betere indeling 1,5m voor patiënten, extra kosten voor testen op corona en de lokale zorginspecteurs eisen nu een trap-lift.

El ultimo viaje vraagt uw hulp en steun. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen indien gewenst en om iets terug te doen geven wij in 2022 drie reizen naar onze locatie weg.

El ultimo viaje bedankt u voor de steun.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.