El Manguaré

El Manguaré | Geld inzamelen
 
 

¡Hola! 

Mijn naam is Britt Groothuis en op dit moment studeer ik met enorm veel plezier Pedagogiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik al vaak jonge kinderen mogen ondersteunen in hun eigen ontwikkeling, in het onderwijs of in de zorg. Met al mijn liefde heb ik de afgelopen jaren de kinderen in Nederland een zo fijn, veilig en zo leuk mogelijke tijd geboden. Ook in het buitenland hebben jonge kinderen een schouder nodig om op te kunnen leunen, en daar mag ik de komende maanden bij helpen! 

Gedurende vijf maanden ga ik naar Iquitos, een stad midden in het Amazonegebied in Peru. In dit half jaar mag ik als vrijwilligster aan de slag bij El Manguaré. Een organisatie die al twaalf jaar lang, dag in dag uit, aan het werk is om een kansrijke toekomst voor kinderen in Belén, de achterstandswijk in Iquitos, te realiseren.  

Ik mag het komende half jaar mijn steentje bijdragen aan deze geweldige organisatie, maar hoe mooi zou het zijn om de kinderen bij deze organisatie naast een warm hart, ook iets te geven waarmee zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen in hun omstandigheden? 

Wil je mij helpen impact te creëren door een mooie donatie te geven? Met het ingezamelde geld ga ik, samen met de organisatie, op pad om nuttige dingen te kopen voor de kinderen bij El Manguaré.

Ik zorg er persoonlijk voor dat het geld goed terecht komt. Help je mee?

Veel liefs,
BrittEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

62 donaties
€ 1.161,00
Doel: € 1.000,00
116%

Deze actie is gesloten.