Eindelijk samen voetballen in het buitenland

Eindelijk samen voetballen in het buitenland | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Annelie en ik voetbal in Amsterdam-Noord bij de voetbalclub kadoelen in de Mo20-1.

Voetbal werd lichtelijk geraakt door corona. Er was een periode waarin ons team helemaal niet kon trainen en we geen leuke dingen samen konden doen. We misde de leuke activiteiten die we voorheen wel deden, maar die toen opeens niet meer konden. Ons hele team vond dat enorm jammer.

Toen onze trainer vertelde dat hij zou zoeken naar een mogelijkheid om te voetballen in het buitenland waren we allemaal enorm blij.
Maar er was een tegenvaller. Veel landen accepteren nogsteeds niet dat meisjes tegen jongens spelen of supporten het vrouwen voetbal niet heel erg. Wat ik als Nederlander heel apart vind, maar hun heel normaal.


Gelukkig na een tijdje zoeken had onze trainer een plaats gevonden in Spanje waar ze het vrouwen voetbal heel erg steunen en ons met open armen willen ontvangen. Door deze gastvrijheid kunnen we eindelijk weer na al die tijd iets leuks doen met ze alle.

Alleen hebben we er geld voor nodig, daarom zou ik u willen vragen of u ons daarbij wil helpen. Dat hoeft niet perse door middel van grote bedragen, kleine beetjes helpen ook! Ons helpen hoeft ook niet door middel van betalen als dat niet lukt of als u dat niet wilt u zou ons ook enorm veel helpen als u dit bericht deelt met andere mensen, zodat we een groter groep mensen kunnen bereiken. Ik wil u alvast bedanken voor uw aandacht die u hebt gestopt in dit bericht om het te lezen. Ik wens u nog een fijne dag verder!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.