Eindelijk een dak boven ons hoofd

Eindelijk een dak boven ons hoofd | Geld inzamelen
 
 

Na mijn baan te hebben kwijtgeraakt vanwege corona raakte ik in 2020 dakloos en zwanger. Heel mijn zwangerschap verbleef ik op banken van wie de deur en hart open voor me deden. Aan het einde van 2020 voordat ik in januari moest bevallen klopt ik bij de deur van de gemeente vragend voor spoel hulp, ik was inmiddels al 35 weken zwanger. Door God's genade heb ik via de gemeente een kamer en begeleiding te kunnen krijgen. Het was een contract van 12 waar ik hard aan de toekomst van mij en mijn dochtertje moest werken. Ik moest al mijn schulden aflossen, sparen, naar school gaan en bewijzen dat ik een goed moeder voor mijn dochtertje ben. Na het succesvoll hebben afgerond van mijn begeleiding heeft mijn begeleider urgentie voot me aangevraagd bij de suwr. Deze heb ik gekregen en mocht ik gaan reageren. Op 30 december reageerde ik op een woning waar ik 5 januari te horen kreeg dat het van mij is. Ik werd 3 januari gebeld voor een afspraak om te bezichtigen. 4 januari heb ik het huis bezichtigd, 5 januari heeft maasdelta een screening gedaan naar mijn inkomen en het werd goedgekeurd dus ik mocht 7 januari mijn contract al ondertekenen en sleutels krijgen.

Ik kan nu met trots zeggen dat ik we eindelijk een eigen dak boven ons hoofd hebben. Mijn dochtertje is inmiddels 11 maanden (wordt aanstaande 22jan 1 jaar)

Mijn vraag is aan jou om mij alsjeblieft het laatse handje te geven. Het is een appartement van 61m2. Hier heb ik vloer voor nodig, gordijnen, gasfornuis, koelkast, wasmachine , bankstel, eettafel en bed en het moet geverfd worden.

voor mijn dochtertje heb ik tot nu toe een bed en paar plastic ladekasten van de action waar ik haar kleren inzet.

Ik moet de sleutel van de kamer van de gemeente per 31 januari inleveren en dat is voor mij onmogelijk om alles aan te schaffen voor die tijd. Ik ben een 21jarige alleenstaande moeder en voltijd student.

graag vraag ik u om mij deze laatste handje te kunnen geven

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.