Eigen taartenwinkel

Eigen taartenwinkel | Geld inzamelen
 
 
Mijn allergrootste wens is een eigen taartenwinkeltje

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sabrina Uktolseja en ik heb 1 grote wens. Een eigen taartenwinkeltje. Ik maak taarten in verschillende thema's op bestelling, maar dit doe ik thuis in mijn eigen keuken. U zult wel denken daar is toch niks mee. Niks is minder waar. Ik heb de ruimte niet voor om meerdere bestellingen aan te kúnnen nemen.

Mijn allergrootste wens is dan ook om een eigen winkeltje te hebben met een koelruimte waar ik de bestellingen kan maken een grote oven een uitrolmachine een verkoopruimte met koelvitrines waar ik mijn eigen baksels kan showen en te verkopen. 

Door het verleden met mijn ex-man waar ik ook 3 kinderen mee heb. Had hij mij verlaten met een hele grote financiële schuld. En omdat ik toen een vastefulltime baan had kwamen de schuldeisers bij mij aankloppen en draaide ik voor de schulden. Ik heb alle dubbeltjes aan het eind van de maand moeten omdraaien om rond te komen. Keuzes moeten maken wat eerst betaald moet worden en wat kan wachten mijn kindjes moesten toch eten. Uiteindelijk had ik geen overzicht meer en kwam nog meer schulden erbij. Ik kwam in de schuldsanering terecht en je zou denken dat zij je wel helpen om weer schuldvrij te worden. Ook dit is minder waar, ik kreeg huurschulden, deze waren zo hoog opgelopen dat ik met mijn gezin uit huis werden gezet. Zo kreeg ik een ander bewindvoerder en hij zou ons helpen om de boel weer op een rijtje te zetten, hij zou ons bijstaan bij de rechtzaak tegen de wonigbouw. Weer voor de zoveelste keer ook deze man deed zijn werk niet en ging juist met mijn welverdiende geld waar ik keihard had voor gewerkt er zelf mee vandoor. Intussen tijd zijn we noodgedwongen in een stacaravan gaan wonen op een camping, onze jongste zoon was uit huis geplaatst door de jeugdbescherming omdat zijn juf dacht dat wij hem verwaarlozen en alleen maar aan het werk waren. Ja om de schulden af te betalen misschien? Mijn dochter ging ook de verkeerde pad op dus haar problemen kregen wij er ook nog bij. Door dit alles had ik geen zin meer om taarten te gaan maken voor andere mensen, ik zat nog net niet tegen een depressie aan. Op een gegeven moment kreeg ik t door dat ik alles anders moest aanpakken. Ik stopte met werken mijn man kreeg een vaste fulltimebaan en ik ging naar alle gesprekken therapieën van mijn 2 kinderen en op zoek naar een vaste woning wat betaalbaar was. Ik heb alle schuldeisers gebeld en de situatie uitgelegd en kreeg alles voor elkaar om de schulden in termijnen te betalen. We kregen binnen een maand een woning toegewezen wel particulier en we kregen onze jongste zoon weer voorgoed terug en mijn dochter ging ook weer de goede pad op. En de plezier in taarten bakken kwam weer terug. Nu zijn we schuldenvrij, Maar helaas kunnen we geen geld lenen bij een bank o.i.d door een negatieve BKRregistratie.

Ik krijg steeds meer te horen van mensen uit de buurt of het niet wat is om een eigen winkeltje te runnen. Ik wil niets liever.

Daarom vraag ik op deze manier of u mij kan en wil helpen zodat ik alsnog mijn droom uit kan laten komen. Alle donaties zijn welkom.

 

Bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.