Eigen kleding lijn

Eigen kleding lijn | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal 

Ik ben dennis bos 37 jaar vader van 2 jongens van 12 en 10 jaar en een vriendin chantal van 35

Vanwege mijn kleding smaak is het heel lastig om kleren te vinden ik heb een uitgesproken smaak druk en kleurrijk toen coolcat failliet ging want dat was de enige winkel met zulke kleren ben ik gaan zoeken naar andere winkels maar zoals u al denkt ik kan niks vinden en dat vind ik heel erg jammer.

Ik ben op het idee gekomen om mijn eigen merk op de markt te brengen plan gemaakt en hoodies en t shirts gezocht maar vanwege ons verleden waarin we in de wsnp en bewindvoering hebben gezeten. En ik kan u vertellen dat raad ik niemand aan want ze kunnen alles maken wat ze willen en nu afgelopen 1 maart zijn we eindelijk vrij van bewind en kunnen we op eigen benen gaan staan.dachten we tot er rekeningen binnenkwamen en we ineens door fouten van bewind 5000 euro schuld hebben ik ben er klaar mee en wil gaan leven met m'n vriendin en kinderen en keihard aan de slag gaan om ons eigen merk op de markt te krijgen.

En nu komen jullie ik zoek mensen doe mij willen steunen en helpen om dit doel voor elkaar te krijgen en mijn eigen merk 

DEVRO WEAR 

tot een groot succes te brengen ik ben in voor ideeën voor op hoodies en shirts 

En voor de genen die mij willen helpen heb ik een leuk idee de eerste 10 mensen die helpen mogen een eigen ontwerp maken en ik zorg dat het dan op een hoodie of shirt komt zodat iedereen doe mij wilt bijstaan en helpen er ook iets voor terug krijgen.

Ik heb er super veel zin in en wil er alles aan doen om het te laten lukken en ons merk een bekend merk te maken met de hulp van jullie dus.

HELP MEE EN MAAK SAMEN MET ONS DEVRO WEAR EEN BEGRIP EN EEN KLEIDING LIJN VOOR IEDEREEN VOOR LAGE INKOMENS EN HOGE NIEMAND IS BIJ DEVRO WEAR GEWOON MAAR IEDEREEN MAG ER ZIJN EN AAN TREKKEN WAAR JE VOOR STAAT.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 6.000,00
0%