Eigen hondenlijn voor kleine honden

Eigen hondenlijn voor kleine honden | Geld inzamelen
 
 

Hallo, ik ben Lorenzo van PomQueens.nl ik ben nu 3 jaar bezig met PomQueens.nl en dit loopt goed. Nu wil ik naast dit succes graag een eigen hondenlijn opzetten. Denk hierbij aan mandjes, speeltjes en speciaal honden voer voor de kleinere honden.


ik zal mezelf even in het kort voorstellen. Ik ben Lorenzo Zoutenbier en woon in Zoetermeer. Ik heb een moeilijke jeugd gehad met weinig vertrouwen in de mensen waardoor voor mezelf werken de beste mogelijkheid is. Ik ben op mijn 11e uit huis geplaatst door mishandelingen thuis die vanaf mijn 4e begonnen. Toen ben ik in een pleeggezin geplaatst waar de mishandelingen door de pleegouders toen door zijn gegaan. Toen ben ik uiteindelijk in een kindertehuis terecht gekomen waar ik tot mijn 17e heb gewoond en toen werd ik op straat gezet en mocht ik alles zelf uitzoeken. Wat natuurlijk niet gemakkelijk is voor iemand van 17 jaar, geen familie, weinig tot geen vrienden maar ik redde mezelf. Ik werd vader op mijn 19e en dat liet mij zien dat ik haar een andere toekomst wilde geven dan dat ik zelf heb gehad. Ik kreeg mijn eerste woning en vanuit daar ben ik langzaam mezelf verder gaan ontwikkelen tot het succes van PomQueens. Nu wil ik mezelf graag verder ontwikkelen op dit gebied en me dochter laten zien dat hoe je ook begint er altijd een mogelijkheid is om ergens bovenop te komen en van elk moeilijk punt in je leven je ook iets kunt leren.


dit is een kort stukje over wie ik ben en waar ik vandaan kom.


Nu wil ik dus graag mezelf uitbreiden op het gebied van dierenbenodigdheden. Ik werk nu 3 jaar met het ras Pomeranian en ik zit vol met ideeën en heb al verschillende bedrijven benaderd maar om echt wat van de grond te krijgen is er budget nodig om dingen te laten ontwerpen en een voorraad op te bouwen.


ik hoop dat er mensen zijn die mijn idee kunnen helpen te realiseren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.