eigen bedrijfje starten | Geld inzamelen
 
 

eigen bedrijfje starten

wie helpt mij mijn droom uit te komen

Ik ben een paar jaar geleden hobby matig  begonnen met het maken van handgemaakte meisjes kleding. Deze  kleding verkoop ik op braderieën en een website. Nu wil ik dus verder gaan uitbreiden met ook jurken en rokken te maken voor de moeders, en leuke accessoires.

Hier komt een hoop bij kijken, heb hiervoor veel nieuwe spullen nodig.

Zoals goede kledingrekken, kledinghangers, kassa en nog heel veel andere spullen.

En niet te vergeten heel veel stof, om de kleding te kunnen maken.

Ik ben een zeer gemotiveerde verkoopster. Het is daarom ook mijn droom om uit te breiden met de hoop ooit een leuk klein winkeltje te kunnen beginnen. Ik beschik over de kwaliteit en ben bereid heel hard te werken om dit te laten slagen. Mijn doorzettingsvermogen is namelijk erg groot. Zit helaas nu al 3 jaar thuis en heb dit helemaal gehad. Daarvoor ben ik altijd werkzaam geweest als verkoopster in een winkel, en heb gezien dat het ondernemerschap loont, maar zeker ook heel hard werken is.

 

Mijn doelstelling is een succesvolle onderneemster te worden.  Ik realiseer met dat het de eerste 2  tot  3 jaar lastig wordt, maar ik voorzie een goede toekomst.

 

Ik wil mijn droom nu eindelijk werkelijkheid maken en heb het gevoel dat dit ook zal lukken. Ik zet me hier geen 100% voor in maar 1000%.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.