Efteling abonnement

Efteling abonnement | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Miranda en heb een dochter van 10 jaar. Nog 10 want op 8 januari wordt zij 11 jaar. Nu is het door omstandigheden zo geweest dat ik heel wat van haar heb gemist. Ze is door omstandigheden op 7 jarige leeftijd bij mij uit huis moeten gaan en is bij haar vader gaan wonen. Ik heb haar maar amper gezien en toen de corona uitbrak was het zelfs 2 maanden niet. En echt goede communicatie tussen haar vader en mij was er niet echt dus kreeg ook niet veel van haar mee.

Echter gaat het nu wel wat stabieler. Gelukkig maar, mag ook wel na al die jaren. Nu mag ik ze dus ook wat vaker langer alleen zien. En nu zat ik aan een kado te denken voor jaar verjaardag. Iets wat ze al jaren wil maar nooit kon omdat daar de tijd niet voor was. Nu wel tijd maar geen geld. Ik zit nog in de schuldhulp (ook door een ander) en pech met mijn auto dat een groot kostenplaatje is, maar het lijkt mij zo gaaf om haar dit kado te geven.

Ik heb het namelijk over een Efteling abonnement voor haar. Ik heb er zelf al wel 1 nog voor een half jaar dus kan nog even door. Ze wil dit zo graag en vanaf het nieuwe jaar hebben we daar dan qua tijd ook de mogelijkheid voor. Dan hebben we de zaterdagen dat ik ze zie iets leuks dat we kunnen doen. Beiden zijn fan van de Efteling. 

Zowel mijn dochter als ik zullen de mensen die een kleine bijdrage hebben gegeven echt dankbaar zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 200,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.