Eerste hulp voor iedereen

Eerste hulp voor iedereen | Geld inzamelen
 
 

Eerste Hulp is voor iedereen betekent dat het niet uit moet maken of jij een cursus kan betalen om iemand zijn leven te redden. Er zijn veel mensen die een eerste hulp training niet kunnen betalen maar wel iemand zijn leven zou kunnen redden.

Heb jij er geld voor over zodat iedereen getraind kan worden om eerste hulp te kunnen verlenen, dan is een donatie welkom.

Wat gebeurt er met het geld? Het geld wordt gebruikt om de onkosten van een training te dekken. Om te zorgen voor de registratie zodat mensen als ze getraind zijn ook kunnen worden ingezet.

Alle trainingen die gegeven worden voldoen aan de hoge standaard waar Can Rescue Under Pressure aan voldoet. Dit is een zienswijze over het verlenen van eerste hulp door de C-TECC. Dit is een Non profit organisatie uit Amerika bestaande uit zorgverleners uit alle werkvelden.

De administratie wordt bijgehouden door CRUP (Can Rescue Under Pressure) Hier zit ook een certificaat aan vast.

CRUP zou door het hele land trainers benaderen die de passie hebben om iedereen te trainen die het wil zodat er in heel Nederland mensen zijn die eerste hulp kunnen bieden. Want je weet nooit wanneer je het zelf nodig bent.

Wie komen er in aanmerking om de training te volgen. Iedereen kan de aanvraag doen om getraind te worden. Het liefst buurthuizen, clubs of verenigingen. Bedrijven in nood door bijvoorbeeld de huidige crisis.

MAAR zonder geld kunnen er geen trainingen gegeven worden. Wil jij zorg dragen en meehelpen om Nederland en elke inwoner de kans te geven om getraind te worden in de eerste hulp dan wordt uw donatie erg gewaardeerd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.