Eenzaamheid ouderen

Eenzaamheid ouderen | Geld inzamelen
 
 
Help de eenzame ouderen ouderen

Hulp voor eenzame ouderen in ons land
Hulp voor eenzame ouderen in Nederland die hulp nodig hebben

Voor velen lijkt het onvoorstelbaar, maar toch hebben vele ouderen in Nederland het erg zwaar. Zo blijkt dat bijna de helft van de ouderen zich zeer eenzaam voelt. Ook kampen vele ouderen in ons land met financiële problemen, waardoor er vaak bijvoorveeld niet eens geld is voor een dringend nodige rolstoel.                                 

Hierom besloten wij een actie te starten. Het doel van deze actie is het inzamelen van geld. Maar ook zijn wij zeker op zoek naar vrijwilligers. Met het ingezamelde geld zullen wij de ouderen helpen. Dit kan door leukje uitjes te organiseren in samenwerking met verschillende verzorgingstehuizen. Gezellige spelletjes avonden zullen georganiseerd worden. Maar ook zeer belangrijk, er zal ook hulp in vorm van bijvoorveeld een rolstoel aangekocht worden. In overleg met de verzorgingstehuizen kunnen wij zien welke ouderen dringend een rolstoel, rollator nodig hebben. Dit is namelijk nodig omdat het in een verzekeringspakket vaak voorkomt dat een oudere het niet vergoed krijgt en het simpelweg zelf niet kan veroorloven. Maar ook een leuk bos bloemen en een gebakje die de vrijwilligers meenemen om een eenzame oudere te bezoeken is nodig. Het doel is de vergeten ouderen te helpen waar dat nodig is.

Wil jij iets terug doen voor de ouderen in ons land? Doneer, deel de actie of meld u zelf aan als vrijwilliger bij ons! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.