Een zorgeloze vakantie voor zorgmedewerkers van

Een zorgeloze vakantie voor zorgmedewerkers van | Geld inzamelen
 
 
Een zorgeloze vakantie voor zorgmedewerkers van de Intensive Care

Onze helden van de zorg staan voor ons klaar in deze moeilijke tijden en vooral de zorgmedewerkers van de intensive care.

Zij hebben geen vakantie en krijgen die voorlopig ook niet omdat ze onze vaders, moeders, opa's, oma's, broers, zusters, zoons en dochters moeten verzorgen die vechten tegen een onzichtbare vijand: het corona-virus.

Wij willen graag meer doen dan onze waardering uiten met in onze handen klappen voor onze helden.

Maanden lang staan ze onder hoge stress en spanning en nu is het onze beurt om hun te laten ontstressen en te ontspannen en waar kan dat beter dan in het uitgestrekte Zweden met zijn fabelachtige en rustgevende natuur.

Wij willen ze graag met jullie hulp GRATIS een week op vakantie sturen naar Zweden waar zij vanaf het water in een Canadesche kano van eiland naar eiland trekken om zo weer de batterij op te laden voor het zowel fysiek als mentaal zware werk op de intensive care.

Wij zijn volop in voorbereiding om deze gratis vakantie voor alle medewerk(st)ers van de intensive cares in Nederland te verwezenlijken. Van de schoonmaker tot de chirurg.

Help ons mee dit te verwezenlijken en onze helden een onvergetelijke week te bezorgen in september 2020 en/of 2021.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.