een wens voor de twee boefjes

een wens voor de twee boefjes | Geld inzamelen
 
 
Een droom voor de jongens die hopelijk werkelijkheid wordt

Hoi,

Mijn naam is Anika. Ik ben een goeie vriendin van de mama van deze twee boefjes. Omdat ik weet dat de mama geen geld heeft voor een geweldige mooie kamer te maken voor deze boefjes. zou ik ze een handje willen helpen. Ik kan alleen zelf niet financieel bij springen.. 

Toen ik bij hun thuis was, vertelde een van de kids dat ze een droom hadden.. Een nieuwe mooie stoere jongens kamer.. Waar ze heerlijk kunnen spelen met vriendinnetjes en vriendjes.. Hun kamer is NIET af.. Er staat een bed een kast maar er voelt en is geen warmte.. Gordijnen zijn aan vervanging toe.. Nu wil ik ze hun wens en droom laten uit komen.. Via ikea hebben ze iets geweldigs gezien.. Een hele complete kamer... Het zijn twee aparte jongens die NIET bij elkaar kunnen slapen.. Ja soms, mogen ze logeren omdat ze elkaar wakker houden maar ook elkaar wakker maken als ze bij elkaar liggen...

 

Nu wilde ik een bedrag bij elkaar halen zo dat ze met zijn allen na de ikea kunnen, om daar hun "eigen"slaapkamer, tiener kamer te maken.. Het zijn twee kids die een moeilijke periode hebben gehad. Zoals scheiding, een opa die helaas heel erg ziek is en op sterven ligt. Weinig vrienden hebben, onzeker, en een moeder die ongeneselijk ziek is.  En het echt wel probeerd om hun kids alles te geven.. Maar moet ook echt super vaak nee zeggen. Ze zitten in de schulden en zijn hier verlopig niet uit. Ik vind dat een kind daar niet de dupe van mogen worden.. Dat ze zich als ze boven zijn goed voelen in hun eigen kamertje.. 

Het oudste zoontje wordt 10 in april.. Hij wilt zo super graag een goeie pc waar je games op kan spelen, denk aan gta, minecraft, maar ook spel en leer programma`s zo dat die met zijn vriendjes online kan game.. Tegenwoordig kun je dat niet meer weg denken.. Hij had een pc tweede hands maar ook deze is kapot en er is gewoon weg geen geld voor een nieuwe.. wie wo wie kan en wilt me helpen... Dan kan ik de kds verrassen..

Dan is stap 1 gezet,  Ik weet dat er meerdere stappen gezet moeten worden.. Maar als dit al een zetje is.. Kan ik misschien bij de tijd helpen aan de rest.. PLease elke euro is er een

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.