Een Veilige Tuin Voor Kinderen In Nederland

Een Veilige Tuin Voor Kinderen In Nederland | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

In Nederland zijn er veel kinderen, ik wil de veiligheid van deze kinderen garanderen. Ik vind dat kinderen die langs drukke wegen wonen een veilige omgeving hebben om in de tuin te kunnen spelen. Helaas hebben veel mensen dan nog geen hekwerk of geen veilig hekwerk voor hun kinderen, gewoonweg omdat zij daar geen geld voor hebben. Ik wil daar met deze doneer actie verandering in brengen en deze kinderen een veilige tuin geven om te spelen zodat zij niet bij de weg kunnen komen waar verkeer rijd. 

Ik zat zelf in een situatie, waar ik thuisloos was. Na 5 jaar thuisloos te zijn geweest met een kindje op 3 verschillende adressen sliep en plots weer zwanger raakte kregen wij na zijn geboorte eindelijk een huis aangeboden. Dit huis heeft een grote tuin maar ook een gevaarlijke weg. We hebben vele wegen bewandeld om uiteindelijk dan toch een hek te kunnen plaatsen zodat de kindjes veilig konden spelen en niet bij de drukke weg kunnen komen. Wij hebben zelf een heel simpel houten hek met gaas. Stevig genoeg zodat ze er niet overheen kunnen komen. Voor ons veilig maar voor de kindjes helemaal. 

Er zijn natuurlijk veel meer gezinnen die ook in een aparte situatie zitten en uiteindelijk een huis krijgen maar nu de veiligheid nog..


Wie wil helpen om dit mogelijk te maken voor gezinnen die dit financieel zelf niet mogelijk kunnen maken??Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.