Een Veilig t huis voor India | Geld inzamelen
 
 

Een Veilig t huis voor India

Ik ga op bouwreis, bouwen aan een veilig t huis voor mensen in India . Help je mee?

In oktober ga ik op bouwreis naar India. Pondicherry om precies te zijn.  In dit enorme land zijn de verschillen tussen arm en rijk enorm. Er zijn hier mensen die geen huis hebben, ja in hutjes van 3x3 m wonen met hun gezin, waar geen water en sanitaire voorzieningen zijn. gevolg onveilige situaties, met name voor de vrouwen en kinderen. 

Huizen die lek zijn en in het regenseizoen zijn de mensen gedwongen te verkassen om dagen of wekenlang in openbare gebouwen te leven. hooguit 1 maaltijd per dag. De man wekenlang van huis om een beetje inkomen te genereren om van te bestaan. gevaar voor gezondheid is dagelijks aanwezig. 

Habitat for humanity bouwt hier veilige huizen voor de mensen, ondersteunt ze door middel van trainingen om te leren voorzien in hun eigen leven. Maar het belangrijkst is een veilig huis  met sanitaire voorzieningen, een plak waar ze warm zitten, stromend water is en ze hun leven vorm kunnen gaan geven. Een basis behoefte.

Ik ga helpen, in oktober, een week meehelpen stenen sjouwen, funderingen vullen, verven of wat er ook maar te doen is. Niet met moderne machines maar gewoon met de hand. Samen met de toekomstiige eigenaars werken aan een betere toekomst. Ik  ben hier trots op maar er is ook geld voor nodig om dit te kunnen doen. Wil jij helpen?

Voor € 5,00 help je mee aan het realiseren van dit veilige (t)thuis voor deze mensen, voor een betere toekomst niet alleen voor de huidige gezinnen maar ook de generaties die hier uit voort komenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.