Een tweede kans voor Quincy

Een tweede kans voor Quincy | Geld inzamelen
 
 

Een tweede kans voor Quincy, omdat zij deze ontzettend verdient!


Quincy is een hele lieve meid van 19. Ze is iemand die haar leven aan het beteren is en ik ben kei trots. Maar soms gaat alles niet even makkelijk en is hulp natuurlijk altijd welkom. 

Ik heb Quincy 3 jaar geleden ontmoet in een gezinshuis (ik hoop zo erg dat hier geen vooroordelen over zijn). We zijn allebei van ongeveer dezelfde leeftijd en het klikte gelijk. We trokken enorm naar elkaar toe en zijn nooit contact verloren. Echter hebben we elkaar een tijdje niet gezien omdat het niet zo goed ging met Quincy. Maar gelukkig heb ik haar laatst weer gesproken toen we terug op bezoek gingen bij het gezinshuis! 

Jeetje wat zag ze er goed en gezond uit, ik zag ook dat ze zo trots was op haar zelf, ze is gelukkig. Al snel sloeg het gesprek om toen ze heel luchtig vertelde dat ze nergens ingeschreven staat en dus eigenlijk dakloos is. De hulp en zorg die daar normaal voor is stuurt haar steeds weg omdat “ze nu 19 is”. In de daklozen opvang voelt zij zich helaas niet veilig vanwege alle middelen die men daar gebruikt en daar van onder de invloed zijn. 

Belachelijk eigenlijk dat als je na je 18e zegt tegen de jeugdzorg, Joe ik ben weg, dat dat het is. Op eigen benen staan en nergens meer voor in aanmerking komen, ook als het toch niet zelfstandig blijkt te gaan. 

Het is niet altijd even makkelijk voor haar geweest maar doet er nu alles aan om een dak boven haar hoofd te krijgen, haar zorgverzekering te kunnen betalen en weer naar school te gaan. Helaas lukt dit alles niet als ze nergens ingeschreven kan staan, daarom hoop ik dat met wat hulp van jullie zij haar eigen kamertje kan huren en haar zorg schulden af kan betalen. Quincy heeft een bijbaantje maar dit verdient natuurlijk lange na niet genoeg om dit alles te kunnen betalen. 

Hier zit natuurlijk nog heel veel meer achter, maar dat is voor nu een te lang verhaal. Ik hoop dat de boodschap overkomt en dat we dit kunnen realiseren voor haar!


Heeeeeel erg bedankt alvast!! :))))

 

Veel liefs,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.