Een Tillifft voor Rojin Zara

Een Tillifft voor Rojin Zara | Geld inzamelen
 
 
Tillift en inklapbare bed voor Rojin Zara

Hallo mijn naam is Leyla ,

Ik ben een alleenstaande moeder met een meervoudig gehandicapte dochtertje , Ik start deze doneer actie namens  mijn dochter Rojin -Zara Ozuc,zij is 15 jaar oud en woont vanaf haar geboorte bij mij thuis .
Mijn dochter heeft een lichamelijk,verstand elijk en zintuigelijk beperking en is rolstoel gebonden .Daarnaast heeft zij astma en epilepsie.

Het is al 15 jaar geleden toen ik voor het eerst hoorde dat Rojin erg ziek was en nooit beter zou worden.
Sindsdien is mij leven in een klap veranderd .In het begin was ik erg onzeker en wanhopig .
Ik moest stoppen met werken en ging voor mijn dochter zorgen.Eenvoudige dingen zoals mijn kind leren fietsen ,in het park spelen of naar de kinderopvang brengen kon ik niet .

Wegens Rojin's beperkingen zijn er heel veel aanpassingen nodig in huis .De gemeente vergoed maar een deel daarvan  ,Er ontbreekt nog een 1 transfer plafondlift van Rojin's kamer naar mijn kamer. Deze transfer is voor ons erg belangrijk ,Rojin is vaak wakker in de nachten wegens haar epilepsie en benauwdheid,ze mag dan bij mij in de kamer komen liggen daar word zij wat rustiger van .nu ze wat ouder en zwaarder weegt lukt het mij niet meer om haar te op te tillen .

Ook zouden wij heel graag een keer met zijn allen op vakantie willen gaan .Ik heb daarvoor een transfer tillift nodig en  een inklapbare bed voor in de rolstoelbus.

Hopelijk kunnen jullie ons hierbij helpen.
Alvast bedankt namens mij en Rojin ,

Met vriendelijke groeten 🙏🏻🙏🏻❤️😊

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 17.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.