Een Sociaal Netwerk voor mensen met slaapproblemen | Geld inzamelen
 
 

Een Sociaal Netwerk voor mensen met slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen heel heftig zijn, ik heb hier zelf ook veel last van.

Hallo, ik ben Jordy.

Ik heb zelf heel veel last van slaapproblemen soms slaap ik wel 2 nachten niet. Dit allemaal omdat mijn slaapproblemen zeer heftig zijn. Ik stik in me droom, kan niet bewegen of praten. Zodra ik wakker 'schrik' ben ik vaak nog niet echt wakker. En zit ik nog vast in een droom. Zodra ik wel echt wakker schrik heb ik vaak nog last van hallucinaties. Ik zie objecten / dingen, die er eigenlijk niet zijn. Ik heb hier nu ongeveer 2/3 jaar last van. Laatste tijd worden deze slaapproblemen heftiger en durf ik helemaal niet meer te slapen, hierdoor gaat mijn concentratie op school ook nog is omlaag. En ben daarnaast vaak moe.

Er is aardig wat te vinden over deze vormen van slaapproblemen. Alleen jammer genoeg zijn vaak deze onderwerpen niet in het nederlands. Of worden ze niet serieus genomen.

Daar wil ik verandering in brengen en wil ik een sociaal netwerk opbouwen voor mensen die slaapproblemen hebben. Hier kunnen ze dan met andere mensen praten over de slaapproblemen die hun hebben en met elkaar contact zoeken.

Alleen is er voor zo sociaal netwerk aardig wat geld nodig. En daarom hoop ik dat jij ons daar een handje mee kan helpen. Elke euro telt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.