Een rolstoelbus voor Gerdien | Geld inzamelen
 
 

Een rolstoelbus voor Gerdien

Help Gerdien en doneer voor een rolstoelbus

In 2008 kreeg mijn moeder/mijn zus Gerdien (51)de diagnose MS. 

Er brak voor het gezin een zware tijd aan, maar de schouders werden er onder gezet. Helaas bleek Gerdien een progressieve vorm van MS te hebben. Haar energie niveau werd minder en ze kreeg steeds meer lichamelijke beperkingen.

Het huis werd verbouwd, zodat er beneden kon worden geslapen. De trippelstoel en handbewogen rolstoel werden vervangen door een elektrische rolstoel, geheel aangepast op Gerdien. Het gezin probeerde er nog zoveel mogelijk op uit te gaan. Dit betekende voor Gerdien veel transfers van haar rolstoel in de auto en vervolgens in een handbewogen  rolstoel, maar er werd genoten van uitjes en vakanties.

Nu staan we met elkaar voor een volgende uitdaging. De transfers verlopen steeds moeizamer. Gerdien kan nauwelijks nog in een handbewogen rolstoel zitten.

We zouden voor Gerdien heel graag een rolstoelbus aanschaffen, zodat zij haar elektrische rolstoel overal mee naar toe kan nemen. Helaas is dit financieel niet mogelijk. Bij de gemeente hebben we een verzoek ingediend voor een rolstoelbus, maar dit is afgewezen.

Met deze actie hopen we het geld bij elkaar te brengen voor een rolstoelbus.

Help ons om het streefbedrag bij elkaar te brengen.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Kelly en Rienie
12-03-2019

 

De afgelopen week zijn de donaties binnen blijven komen.

Hiervoor natuurlijk weer hartelijk dank!

We blijven mensen en bedrijven benaderen om zoveel mogelijk aandacht voor onze actie te vragen.

In het huis-aan-huisblad Hallo...Almelo! staat een artikel over de actie. Daar zijn we heel blij mee.

We hopen dat we jullie binnenkort weer succesjes kunnen melden.

Groetjes en tot gauw Kelly en Rienie


Kelly en Rienie
02-03-2019

Afgelopen dinsdag zijn we begonnen met onze doneeractie voor Gerdien. Ondanks dat wij het een ontzettend belangrijk doel vinden, hadden we geen idee hoe iedereen zou reageren.

Ondertussen weten we beter, vanaf het eerste uur kregen we donaties binnen en worden we overrompeld door vele, lieve reacties.

Achter de schermen blijven we heel druk met het benaderen van zoveel mogelijk mensen en bedrijven. Heb jij nog een idee voor ons dan horen we het graag.

We willen iedereen die tot op heden heeft gedoneerd hartelijk bedanken en hopen dat iedereen onze actie blijft volgen en delen.

Natuurlijk blijven wij jullie op de hoogte houden.

Groetjes Kelly en Rienie


 

Laat een reactie achter

228 donaties
€ 11.595,00
Doel: € 25.000,00
46%